Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szoktak közösségi médián (Facebook, Instagram) nőkre, lányokra ráírni ismerkedés miatt, milyen szöveggel szoktatok?
Nő vagyok, és nekem nagyon szánalmas ez a ráírogatás dolog, főleg hogy sokan nagyon primitíven csinálják. Az átlag ilyen az kb: Szia Dugunk? Egyből megy a tiltó listára. Nagyon minimális az az ember akinek vissza írok, és általában abból sem lesz semmi, mert ha nem is az első, de a harmadik kérdés az kb mindig az hogy küldök e meztelen képet. (Ezért is megy a tiltás).
Számomra kellemetelen ha valaki már csak így tud ismerkedni. Beszélgetni/ valamilyen okból beszélgetni az más, de párkapcsolatot keresni szerintem offos, és nem szorulok rá hogy random palikkal chateljek
Bírom azért a nőket.
Ők nem kezdeményeznek, mert az a férfi dolga.
Személyesen ne menj hozzájuk, ne szólítsd meg őket mert gáz, kinevetnek, vagy az a válasz bocsi van pasim...
Neten ne írjanak rájuk mert szánalmas.(Kultúrált formára gondolok)
Társkeresőn? Pár nap után letiltanak szó nélkül, vagy vissza sem írnak. Gazdag hercegre vár mindenki.
Közben meg megy a sírás, hogy nem kezdeményeznek a pasik, nincs 1 normális sem.
És nem csak magamról beszélek ismerősök között is van több aki így járt, illetve idegenektől is ezt olvasom.
Akkor mégis hogy kellene ismerkedni?
Komolyan kérdezem!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!