Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik szoktak közösségi médián...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szoktak közösségi médián (Facebook, Instagram) nőkre, lányokra ráírni ismerkedés miatt, milyen szöveggel szoktatok?

Figyelt kérdés
Pl tudod, hogy nincs senkije, láttad társkeresőn vagy ilyesmi akkor hogy írtok rá ismerkedés miatt?
okt. 16. 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csá
okt. 16. 10:47
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

Jó a csöcsöd kő kóla?

Szia, dugunk?

okt. 16. 10:58
 3/12 anonim ***** válasza:
#2: hát ez mindent visz😂
okt. 16. 11:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 😂
okt. 16. 11:26
 5/12 anonim válasza:
Szia cica van gazda?
okt. 16. 13:07
 6/12 anonim válasza:
Nem azért mondom, de ez a random ráírogatás szerintem elég szánalmas dolog. Ha valakinek erre van szüksége ahhoz hogy ismerkedjen ott már nagy baj van. Nem mondom, én is szoktam írni lányoknak, mondjuk nem Facen meg Instán hanem pl itt, de soha nem ismerkedés céljából mert tudom, hogy a lányok többségéenk nincs szüksége arra hogy ilyen helyeken ismerkedjen, még a közösségi oldalon sem, ezért nem is megy oda ilyen célból. Tehát úgyse lenne semmi ha ismerkedni akarnék. Így meg, ha beszélgetünk jó, ha nem, nem.
okt. 16. 15:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Szex
okt. 16. 15:55
 8/12 anonim válasza:

Nő vagyok, és nekem nagyon szánalmas ez a ráírogatás dolog, főleg hogy sokan nagyon primitíven csinálják. Az átlag ilyen az kb: Szia Dugunk? Egyből megy a tiltó listára. Nagyon minimális az az ember akinek vissza írok, és általában abból sem lesz semmi, mert ha nem is az első, de a harmadik kérdés az kb mindig az hogy küldök e meztelen képet. (Ezért is megy a tiltás).

Számomra kellemetelen ha valaki már csak így tud ismerkedni. Beszélgetni/ valamilyen okból beszélgetni az más, de párkapcsolatot keresni szerintem offos, és nem szorulok rá hogy random palikkal chateljek

okt. 16. 16:15
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

Bírom azért a nőket.

Ők nem kezdeményeznek, mert az a férfi dolga.

Személyesen ne menj hozzájuk, ne szólítsd meg őket mert gáz, kinevetnek, vagy az a válasz bocsi van pasim...

Neten ne írjanak rájuk mert szánalmas.(Kultúrált formára gondolok)

Társkeresőn? Pár nap után letiltanak szó nélkül, vagy vissza sem írnak. Gazdag hercegre vár mindenki.

Közben meg megy a sírás, hogy nem kezdeményeznek a pasik, nincs 1 normális sem.

És nem csak magamról beszélek ismerősök között is van több aki így járt, illetve idegenektől is ezt olvasom.

Akkor mégis hogy kellene ismerkedni?

Komolyan kérdezem!?

okt. 16. 18:24
 10/12 anonim válasza:
59%
9. nyolcas vagyok, és nekem élőben nem gáz ha odajönnek, interneten sem lenne gáz ha valaki rám ír, de a 99% nem kulturált, undorító visszataszító stílusban ír. Élőben nagyon kevés pasi kezdemények, írásban pedig számomra elveszik a személyessége, amikor egy pasi akit élőben látásból ismerek rám ír hogy cs, teccel gyere el randira (tudom hogy tetszel, de ez megtörtént eset hogy így írta). Nekem sokkal személyesebb ha oda jön élőbe és beszélgetünk és megkérdezi hogy elmegyünk e randizni. És igen nagyon kevés a normális pasi. Aki véd, de nem zár be egy ketrecbe, aki igényli a törődést és viszonozza is, és aki nem csak kihasználja a partnerét. Én meg komolyan válaszoltam :)
okt. 16. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!