Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik szoktak közösségi médián...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szoktak közösségi médián (Facebook, Instagram) nőkre, lányokra ráírni ismerkedés miatt, milyen szöveggel szoktatok?

Figyelt kérdés
Pl tudod, hogy nincs senkije, láttad társkeresőn vagy ilyesmi akkor hogy írtok rá ismerkedés miatt?
okt. 16. 10:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
94%

"99% nem kulturált, undorító visszataszító"

Én pl pont nem vagyok ilyen...

Normálisan írok mindenkinek.

Eddig 2 olyan nőre írtam rá, akit láttam fent társkeresőn, csak ott nem lehet ugye simán ráírni, ezért megkerestem Fb-n. Egyikel jelenleg is beszélek nem tartotta "gáznak". Elvégre az olyan nő aki tényleg ismerkedni van ott nem csak magát mutogatni, neki szerintem mind1 hol írnak rá, de ez az én véleményem.

Igaz a 2. már az elején nagyon bunkó volt, de ő sem azért mert fb-n írtam rá. Mondjuk ő mióta én regeltem kb 1,5 éve már akkor fent volt, most már értem miért.

De az is igaz, én csak társkeresőről szemezgettem, nem random profilokra írtam rá.

okt. 16. 19:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Engedd el, csajozz normálisan, személyesen ismerkedve vagy menj RL-hez.
okt. 16. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!