Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ex-re “véletlen” ráírni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex-re “véletlen” ráírni?

Figyelt kérdés

Kb. 2 éve szakítottunk közös megegyezéssel, szépen váltunk el egymástól. Voltak problémáink de mindig valami jelentéktelen kis semmin veszekedtünk. Akkor még mondhatni komolytalanabb is volt (persze most nem tudom milyen) ami kicsit zavart is. Ez kb 5 éves kapcsolat volt, mind a kettőnknek ez volt a legelső hosszabb, komolyabb hangvételű.

Valamiért amint csalódok valakiben, mindig eszembe jut ő, hogy vele mégis mennyivel jobb volt, sokkal rendesebb, törődőbb és megbízhatóbb.

Rájöttem ennyi idő távlatából, hogy kár volt elengedünk egymást… szakítás után ő még próbálkozott egy kicsit, hogy hátha mégis folytatnánk e a dolgot de így burkoltan. Azt nem tudom van e most párja, átvette a jó szokásom is, hogy nem a neten éljük az életet és nem osztogatunk meg sok infót magunkról…

1 platform van ahol nem tiltott le, ott még tudnék neki “véletlen” küldeni valamit. Aztán hátha beszélgetésbe tudunk elegyedni. Tudom ex-et sose veszünk vissza de ő más kategória mint a legtöbb ex.

Rájöttem így utólag, hogy vele volt a legjobb és utánna mindenki csak csalódás..

Hatalmas nagy baromság lenne így “véletlen” ráírni? Ha egyből nem is kapnám vissza de legalább újra ott motoszkálnék a fejében és hátha mégis újra tudnánk kezdeni.

nov. 22. 16:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
31%
Az ex azért ex, mert elmúlt, nem akar többet téged és ez így van jól, fogadd el.
nov. 22. 17:28
 12/26 A kérdező kommentje:

Gondolkodok, de ami hírtelen beugrik az pl. a munkához való hozzáállása. Ha elment dolgozni valahova 1-2 hónap aztán otthagyta mert valami kis dolog nem tetszett neki. Nem fogta fel, hogy az életben le kell néha nyelni 1-2 kisebb dolgot de csinálni kell mert nem tarthatják el örök életében a szülei és el kellene kezdenünk lassan építeni a közös jövőnket.

Meg volt olyan hozzáállása is néha, hogy majd lesz valahogy. Amikor komolyabb téma jött fel ez akkor zavart csak. Oké sodródni is kell néha. De amikor tervezzük a közöset akkor nem ez a hozzáállás kell.

És nem, nem azért volt ilyen mert nem tudta velem elképzelni a közöset, ezt tudom!

Hanem én alapból mindig is érettebb voltam mint a korosztályom és sokkal hamarabb akartam elkezdeni építeni a közös jövőt nagy tervekkel amire ő még nem állhatott készen… ezt megértem teljesen. De időben el akartam volna kezdeni mindent. Nem erőltettem rá semmit! csak szimplán felhoztam a dolgot és ő akkor még nem volt azon a szinten.

Igen ez a 2 a saját hibám belátása amit írtam. Inkább ezeket jegyzem meg és tanulok belőle minthogy az ő hibáit. A többi kis semmiségek voltak amik kb szóra se méltandók.

nov. 22. 17:35
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
Semmilyen exet nem szabad zavarni zaklatni.
nov. 22. 17:43
 14/26 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon érett vagy ha nem megy a túllépés...
nov. 22. 17:44
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Exem szentül meg van győződve róla, hogy minden oké volt, csupán apró veszekedések voltak, meg nem is történt semmi komoly baj (megcsalás, fizikai erőszak pl.)

Közben meg de, nagyon leépültem szellemileg, mérgező kapcsolat volt.

Igyekeztem a lehető legszebben szakítani, és mindenhonnan tiltottam. Ha rámírna ennek ellenére, azt eléggé határ-átlépésnek venném. Ha tiltottam, vegye komolyan.

nov. 22. 17:59
 16/26 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom.

De mint írtam is itt semmi ilyesmi nem történt!

Már nem tudom, nem is értem (nem bántásból) de tényleg ahogy elnézem soha senki nem szakított senkivel megcsaláson, bántalmazáson kívűl semmi másért? Senkinél nem volt olyan, hogy ez nem működik/jelenleg nem működik és inkább váljunk el egymástól? Elég hihetetlennek hangzik, hogy el kell viselni mindent és el kell menni a végletekig, hogy otthagyjuk a másikat…

nov. 22. 18:22
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát megér, ráírhatsz (de ne véletlen, hanem az igazat, hogy eszedbe jutott, érdekel mi van vele, szeretne-e esetleg összefutni majd etc, amit érzel). Ha esetleg visszaír, az is lehet, hogy sokkal másabb irányba változott, még inkább nem tetszene az, aki lett, szóval...

Mindenesetre megpróbálni nem kerül semmibe, ha nem kíváncsi rád, akkor max nem válaszol:)

nov. 22. 18:31
 18/26 anonim ***** válasza:
77%
Sztm normálisan írj rá ...
nov. 22. 18:57
 19/26 A kérdező kommentje:

Rendben, megfogadom a tanácsokat.

De mivel nem tudom van e jelenleg valakije így most se estére se hétvégén nem akarok ráírni, nem szeretnék bonyodalmat ebből neki.

Addig alszok még rá, hogy tényleg megtegyem e…

nov. 22. 19:09
 20/26 anonim ***** válasza:
76%
Én úgy vagyok vele hogy max akkor leégek egy kicsit de legalább megpróbáltam. Sülhet el jól is.
nov. 22. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!