Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex-re “véletlen” ráírni?
Kb. 2 éve szakítottunk közös megegyezéssel, szépen váltunk el egymástól. Voltak problémáink de mindig valami jelentéktelen kis semmin veszekedtünk. Akkor még mondhatni komolytalanabb is volt (persze most nem tudom milyen) ami kicsit zavart is. Ez kb 5 éves kapcsolat volt, mind a kettőnknek ez volt a legelső hosszabb, komolyabb hangvételű.
Valamiért amint csalódok valakiben, mindig eszembe jut ő, hogy vele mégis mennyivel jobb volt, sokkal rendesebb, törődőbb és megbízhatóbb.
Rájöttem ennyi idő távlatából, hogy kár volt elengedünk egymást… szakítás után ő még próbálkozott egy kicsit, hogy hátha mégis folytatnánk e a dolgot de így burkoltan. Azt nem tudom van e most párja, átvette a jó szokásom is, hogy nem a neten éljük az életet és nem osztogatunk meg sok infót magunkról…
1 platform van ahol nem tiltott le, ott még tudnék neki “véletlen” küldeni valamit. Aztán hátha beszélgetésbe tudunk elegyedni. Tudom ex-et sose veszünk vissza de ő más kategória mint a legtöbb ex.
Rájöttem így utólag, hogy vele volt a legjobb és utánna mindenki csak csalódás..
Hatalmas nagy baromság lenne így “véletlen” ráírni? Ha egyből nem is kapnám vissza de legalább újra ott motoszkálnék a fejében és hátha mégis újra tudnánk kezdeni.
Mindenképpen tedd meg!!
Mindegy, hogy hogy sül el, de legalább nem agyalsz azon tovább, hogy mi lenne, ha.
Mégsem lesz belőle semmi.
Reggel még rajta voltam a dolgon, hogy na gyerünk hátha. De inkább előtte biztosra mentem és ismerősömmel ránézettem facen. Már több mint 1 éves kapcsolatban van (mellesleg a legdurvább az, hogy a srác arcra rettenetesen hasonlít rám csak el van hízva és más színű a szeme és a haja).
Így inkább nem bolygatom a dolgot. Legyen boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!