Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talalhatok magamnak háztartásbeli nőt?
Figyelt kérdés
Nekem nem jönnek be a mai modern gondolkodású,emancipált, dolgozó nők.
Nekem az a fontos,hogy otthon legyen,vezesse a háztartást,nevelje a majdani gyerekeinket,és,hogy minden nap meleg étellel várjon.
Van házam, két kocsim, szerintem egy kifejezetten jó bőven átlag feletti fizetésem.
Nincs szükségem arra,hogy a párom dolgozzon.
dec. 6. 07:46
21/22 anonim válasza:
Falun, Fidesz- meg Mi Hazánk-tüntetésen / kerekasztal-beszélgetésen, vallási gyülekezetekben. Ja, és készülj fel arra, hogy nem 10/10-esek között válogathatsz, mert azok tudják, hogy egy Dacia Dusternél többet is felajánl nekik egy-egy jobb parti.
22/22 anonim válasza:
Már megint a vidék lenézése... Egyetlen felnőtt nőt sem ismerek, aki háztartásbeli lenne az átlag kategóriában. A nagyon szegények és a gazdagok között vannak munkanélküliek, pont mint Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!