Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol talalhatok magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol talalhatok magamnak háztartásbeli nőt?

Figyelt kérdés

Nekem nem jönnek be a mai modern gondolkodású,emancipált, dolgozó nők.

Nekem az a fontos,hogy otthon legyen,vezesse a háztartást,nevelje a majdani gyerekeinket,és,hogy minden nap meleg étellel várjon.

Van házam, két kocsim, szerintem egy kifejezetten jó bőven átlag feletti fizetésem.

Nincs szükségem arra,hogy a párom dolgozzon.

dec. 6. 07:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
vidéken bárhol, főleg ha tetszik a c type
dec. 6. 08:43
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Ahogy az 1es írja. Falun élek, a fiatal nők (20-30) fele ilyen. Eszükbe sincs dolgozni, van egy párjuk aki megszakad az építőiparban vagy jól menő ügyvéd, informatikus.
dec. 6. 08:47
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
Felhívsz egy takarítói szolgálatot.
dec. 6. 09:04
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

2# ezért a kommentért jöttem ☺️

Kérdező! Vannak ilyen nők, érdemes celzottan igy keresni. Elég kiszolgaltatott helyzet,de attól még sok nő inkább ezt válassza,mint a heti 40óra gürit

dec. 6. 09:28
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Én el nem tudnám képzelni, hogy valaki eltartson, és nem azért, mert karrierista vagyok. Egyszerűen nem tudnám magam elképzelni csak kiszolgáló személyzetként, hogy mindig otthon vagyok, fentieken kívül nem csinálok semmit. Ez a nagyszüleink világa.

De biztos van még olyan nő, aki "beéri" ennyivel. Igen, többnyire a falusi vagy a roma életvitel ilyen.

Társkeresésnél mindenképp tisztáznám, hogy hagyományos szerepekben képzeled az együttélést.

dec. 6. 09:57
 16/22 anonim ***** válasza:
71%
Normális nő nem hagyja, hogy eltartsák aztán majd mikor kirúgja a faszi, akkor egy táska ruhája lesz csak. Meg kuncsorogjon pénzért. Tudod ki.
dec. 6. 10:12
 17/22 A kérdező kommentje:

15#

Pontosan arra vágyom a nagyszüleink világára.

Az egyik kocsimat mondjuk a Dacia Duster-t otthagynám neki,nyugodtan használhatná bevásárláshoz bármihez.

Az egyik banknál nyitnánk egy közös bankszámlát,és gondoskodnák róla,hogy azon mindig legyen bőven elegendő pénz

dec. 6. 10:20
 18/22 anonim ***** válasza:
60%

Az egyik kocsimat mondjuk a Dacia Duster-t otthagynám neki,nyugodtan használhatná bevásárláshoz bármihez.

Kicsi tipp:minél erőltettebben részletes a kamu életed, annál kevésbé hihetőbb a sztori😚

dec. 6. 10:22
 19/22 anonim ***** válasza:
92%

#17 Azért nehéz dolgod lesz, hiszen változik a világ, a mentalitás, az emberek.

Ha gazdag vagy, akkor meg inkább felvennének háztartási alkalmazottat, nem ők maguk csinálnák.

Szóval nem lesz egyszerű párt találnod.

És számíts rá, hogy házassági szerződést kell írnod, mert nyilván senki nem akarja, hogy ha tönkremegy a házasság, azt mondd neki, hogy nem kerestél semmit, a ház az enyém, húzás van.

#15 vagyok

dec. 6. 10:24
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez házasság kell, máshogy nem megy bele egy nő se.
dec. 6. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!