Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a nők akik háztartásbelie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik háztartásbeliek, nem keresők, hogyan vásárolnak ajándékot a párjuknak?

Figyelt kérdés

Nincs semmi jövedelmük, abból élnek amit a férjük megkeres.

Anyósom kb 25 éve nem dolgozik, semmi keresete nincs, egyedül apósom keres pénzt, abból élnek. Úgy tudom hogy közös a bankszámla amire kapja a fizetését, igy anyósnak nem ad külön pénzt, hanem a bankártyával vásárol be a konyhára, tankol, stb.

Viszont karácsonykor is apósom keresetéből vesz anyósom apósomnak ajándékot. Ez csak nekem furcsa? Vagy más családokban is igy megy?

2023. okt. 13. 00:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor úgy, hogy nem lesz akkora nagy meglepetés neki, ha figyeli a számlát. De pl. kivehet készpénzt és akkor nem derül ki mire költi.
2023. okt. 13. 00:15
 2/21 A kérdező kommentje:
Igen, de ez olyan hogy a te fizetesbol vesz neked valaki ajandekot. Igy en is tudnek ajandekozni, sot eleg nagyvonalu is lehetnek, pl kiveszek a szamladrol 200.000et es kapsz egy laptopot karacsonyra :D
2023. okt. 13. 00:32
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

2, Köszi, igazán kedves tőled.

Gondolom a pasi ad neki havi X összeget, amit úgy költ el ahogy akar. Ez a nőnek a "fizetése", gondolom a pasi igényeit teljesíti cserébe.

Fura működés, de van ilyen.

2023. okt. 13. 00:47
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a ház körül dolgozik, és " közös" kasszán vannak.

Nyilván nem elveri a pénzt, hanem beosztja....

Ha laptopban gondolkodna mint te, nyilván nem veszi feleségül és nem bízza rá a pénz beosztását sem :D

A gec-imnek nem alszol ilyen későn baxdmeg

2023. okt. 13. 01:07
 5/21 anonim ***** válasza:
85%

problémák xd

Ha úgy vesszük akkor a férfi munkája a pénzkeresés, ő a pénzt adja ajándékba a nőnek.

A háztartásbeli nő munkája pedig a férfi ellátása, szóval adja magát, hogy ő meg ezzel ajándékozza meg a férfit, nem? nem kell a mosatlannal pepecselnie, vagy ebédet kotyvasztania, vagy bevasarolni járnia, vagy takarítania, hanem élvezheti az életet amikor hazáér a munkából.

Nem csak a pénz az egyetlen érték a világon, hanem pl a szabadidő is, amiből a férfinak jóval több lesz a nőnek hála. ez az ajándék, tessék, megoldottuk😂

2023. okt. 13. 04:50
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor azt kell megérteni, hogy egy csaladban a pénz közös, nem azé, aki megkeresi. Az ebéd se csak aze, aki megfőzi. Mi is közös kasszán vagyunk, de külön kártyánk van, azt veszek amit szeretnek.
2023. okt. 13. 07:13
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Háztartásbeli vagyok, közös számlánk van amióta összeházasodtunk. Az ajándêkozás minden családban más. Mi már 16 éve együtt vagyunk, az első 2 év után meguntuk az ajándékozás kérdését. Amire szükségünk van, azt így is úgy is megvesszük. Szóval mi nem ajándékozunk. De ha van valami amit szeretnék neki venni, valami meglepi mégis, akkor ugyan úgy megveszem, mint ahogy ő is megveszi a virágot vagy bármit.
2023. okt. 13. 08:08
 8/21 anonim ***** válasza:
34%

Nem értem mèg a kèrdèst sem.

Közös a kassza, közös a pénz. Nem fillèrezgetünk egymás munkáját tekintve. Ő sem jön haza és mondja azt de szép tisztaság van én meg nem kérem el a takarítónő órabèrét.

Mindketten hozzátesszük amit tudunk a közös élethez.

2023. okt. 13. 09:44
 9/21 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem lenne fura, hogyha az én pénzemből kapnék ajándékot. Mert lehet, hogy egy olyannal lep meg, amit már ezer éve szerettem volna, csak nem találtam semelyik boltban. Vagy nem is gondoltam rá, hogy nekem ilyen kell, de életem ajándéka lesz mégis. Plusz nem csak boltban vásárolt ajándékok léteznek, személyre szabottan kreatívkodhat, főzhet, kedveskedhet sok mindennel. Tény, hogy ezeknek az alapján is a férfi veszi meg, viszont a nő veszi a fáradtságot, utána jár vagy éppen elkészíti. Mondom mindezeket annak ellenére, hogy nem hiszek ebben a felállásban, szerintem nem azt a világot éljük már, mikor a férfi pénzt keres, a nő pedig otthon sertepertél. Számos nő bemutatta már, hogy ezt a két dolgot (háztartást vezetni és dolgozni) egyszerre is lehet csinálni.
2023. okt. 13. 10:51
 10/21 A kérdező kommentje:

Azert a haz takaritasa es a fozes nem emeszt fel napi 8 orat. Altalaban az emberek heti 1szer takaritanak. A fozes sem tart sokaig, sot sokan akik csak ketten vannak, rendelnek hetkoznaponkent menus kajat ebedre.

Anyosomeknal pl aposom is takarit, kimossa a ruhakat, lenyirja a fuvet. Anyosom nem nagy fozeseket csinal, csak osszedob valamit gyorsan.

Az internet koraban mar nincs olyan hogy valamit szeretnel vasarolni de nem talalsz meg. 25 eve meg ervenyes volt mert akkor jarni kellett a boltokat hogy egy adott dolgot megtalalj.

2023. okt. 13. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!