Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik háztartásbeliek, nem keresők, hogyan vásárolnak ajándékot a párjuknak?
Nincs semmi jövedelmük, abból élnek amit a férjük megkeres.
Anyósom kb 25 éve nem dolgozik, semmi keresete nincs, egyedül apósom keres pénzt, abból élnek. Úgy tudom hogy közös a bankszámla amire kapja a fizetését, igy anyósnak nem ad külön pénzt, hanem a bankártyával vásárol be a konyhára, tankol, stb.
Viszont karácsonykor is apósom keresetéből vesz anyósom apósomnak ajándékot. Ez csak nekem furcsa? Vagy más családokban is igy megy?
2, Köszi, igazán kedves tőled.
Gondolom a pasi ad neki havi X összeget, amit úgy költ el ahogy akar. Ez a nőnek a "fizetése", gondolom a pasi igényeit teljesíti cserébe.
Fura működés, de van ilyen.
Gondolom a ház körül dolgozik, és " közös" kasszán vannak.
Nyilván nem elveri a pénzt, hanem beosztja....
Ha laptopban gondolkodna mint te, nyilván nem veszi feleségül és nem bízza rá a pénz beosztását sem :D
A gec-imnek nem alszol ilyen későn baxdmeg
problémák xd
Ha úgy vesszük akkor a férfi munkája a pénzkeresés, ő a pénzt adja ajándékba a nőnek.
A háztartásbeli nő munkája pedig a férfi ellátása, szóval adja magát, hogy ő meg ezzel ajándékozza meg a férfit, nem? nem kell a mosatlannal pepecselnie, vagy ebédet kotyvasztania, vagy bevasarolni járnia, vagy takarítania, hanem élvezheti az életet amikor hazáér a munkából.
Nem csak a pénz az egyetlen érték a világon, hanem pl a szabadidő is, amiből a férfinak jóval több lesz a nőnek hála. ez az ajándék, tessék, megoldottuk😂
Nem értem mèg a kèrdèst sem.
Közös a kassza, közös a pénz. Nem fillèrezgetünk egymás munkáját tekintve. Ő sem jön haza és mondja azt de szép tisztaság van én meg nem kérem el a takarítónő órabèrét.
Mindketten hozzátesszük amit tudunk a közös élethez.
Azert a haz takaritasa es a fozes nem emeszt fel napi 8 orat. Altalaban az emberek heti 1szer takaritanak. A fozes sem tart sokaig, sot sokan akik csak ketten vannak, rendelnek hetkoznaponkent menus kajat ebedre.
Anyosomeknal pl aposom is takarit, kimossa a ruhakat, lenyirja a fuvet. Anyosom nem nagy fozeseket csinal, csak osszedob valamit gyorsan.
Az internet koraban mar nincs olyan hogy valamit szeretnel vasarolni de nem talalsz meg. 25 eve meg ervenyes volt mert akkor jarni kellett a boltokat hogy egy adott dolgot megtalalj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!