Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szándékosan aszexuálissá válni?
11:50-esnek igaza van
és ne akarj aszex lenni, egyáltalán nem olyan jó, mint gondolod...
dobj már egy képet magadról, amúgy olyan ronda fejed nemigen lehet, amin egy fodrász és kozmetikus + egy jó bringásmez ne tudna segíteni ;)
33/N
ne dramatizáld túl :D
én se vagyok egy világszépség, mert mindenféle idióta kamaszkori problémák gyötörnek, ráadásul az alváshiánytól méretes karikák vannak a szemem alatt, de most úgy őszintén, nincs mit siettetni xD
ha problémás a bőröd kozmetikus később úgyis kinövöd majd
egy jó frizkó is sokat dob a külsőn
és valami sport természetesen, bringázás nagyon egészséges, és kíméletes, de persze az úszás, futás, kosár/kézi labda vagy foci, mind remek sportok
Szerintem nem lehet szándékosan aszexuálissá válni, ahogy mondjuk homoszexuálissá sem. Antidepresszánsok és még néhány gyógyszer csökkenti/minimalizálja a nemi vágyat; az alacsony tesztoszteron-szint is hasonló hatással van a libidóra.
Neked önmagaddal vannak hatalmas problémáid, erre nem megoldás az aszexualitás, attól még ugyanúgy magányos leszel. Esetleg beszélgethetnél egy pszichológussal, hátha tud segíteni.
(Amúgy hány éves vagy?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!