Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szándékosan másztak rám?
ha te elhiszed, hogy véletlen volt, akkor véletlen volt :)))
viszont a helyedben, ha ez még egyszer megtörténik, kiosztanám nekik a jól megérdemelt pofonokat
megsimogatott? komolyan, ez már a világvége
ti lányok lennétek? és mennyi idősek? 10? a fiúk nem gonoszak, nem megverni kell őket, de majd pár év múlva rájöttök
Sztem nem a megsimogatáson akadt ki hanem h nekidörgélték a hátsójának a péniszüket kb azon :D
22/L
Velem is csináltak hasonlót. Én azt az utat választottam, hogy az első kezembe kerülő tárggyal (pl.: szék) elkezdtem ütni. Volt egy fegyelmim, de többé nem nyúlt hozzám senki.
Mellesleg milyen dolog, hogy ezek után nekem adtak fegyelmit????
Lényeg: ne hagyd magad, egyből szék, festékszóró, bármi és nyugodtan védd meg magad, jogod van hozzá! Nem beszélve arról, hogyha ma még csak ilyet tesznek, holnap már mással és többet tesznek. Megmentheted a későbbi szenvedéstől a társadalmat. Az ilyen fiúkat nem tudom sajnálni.
"Úgy tervezem. Elsőre még elhittem, hogy véletlen, másodszorra már fölemeltem a hangom, harmadszorra már ütök!"
negyedszerre már az ágyukban vagy..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!