Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szándékosan másztak rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szándékosan másztak rám?

Figyelt kérdés
Az osztálytermünk ablakában könyököltem, amikor valaki hirtelen hátulról hozzám nyomta magát, de olyan erősen, hogy nekipréselődtem az ablak alatti falnak. Mikor hátra néztem, láttam, hogy egy nagyszájú fiú osztálytársam az, ő pedig flegmán azt mondta, hogy a haverja lökte nekem. Egy perc múlva a haverja ugyanezt csinálta és még a vállamat is megsimogatta, amikor bocsánatot kért. Szerintetek tényleg véletlen volt, vagy nyomultak?
2011. máj. 12. 19:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Felfogtátok, hogy egy serdulokoros felsotagozatosossal beszéltek?

Igen, szándékosan ,,bújtak,, hozzád. Kényes dolog ez, mert ha nem szolsz rájuk akkor elkanászkodnak, ha meg túl komolyan veszed, akkor meg majd nem fognak akarni semmit. Pár év veluk fogsz járni, csókolozni majd sexelni, szóval azt tanácsolom, hogy olyan kozepesen szólj rájuk. Ha hozzádbújnak, megfogják a seggedet szólj rájuk, de azért széket semmiképp ne vágj hozzájuk :D:D

20/F

2011. máj. 14. 17:12
 12/14 szamo77d ***** válasza:
100%

Szedd össze minden erődet és keverj le egy akkora pofont

neki, hogy a fal adja a másikat! Ha erre válaszul rád

támadna, teljes erővel rúgd tökön! Akkor majd megtudja,

hol lakik a magyarok istene! Ne hagyd magad bántalmazni!

Ezek a takony kölykök azt hiszik, hogy mert nekik már

feláll, ők a világ urai! Közben meg...mint a sötét éj!

2011. máj. 14. 17:12
 13/14 A kérdező kommentje:

17:12

Már gimnazisták vagyunk.

2011. máj. 14. 20:22
 14/14 anonim ***** válasza:
2011. máj. 15. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!