Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ezt nem érzitek egy kicsit undorítónak?
Hangoztatjátok, hogy a nagyobb mennyivel jobb, az az igazi, mentek a méretre, mint lepke a fényre. Meg lehet nézni akár szexpartner keresőkön is.
A kicsit megalázzátok, nevettek rajta, megcsaljátok, panaszkodtok rá, elutasítjátok.
És ezek után képesek vagytok a férfit hibáztatni, hogy nem a mérete a baj (de, az), hanem az önbizalomhiánya és a komplexusa. Miközben ti tudjátok a legjobban, hogy ez nem igaz. Talán nem kellett volna kialakítani benne. Ráadásul ezek után hogy a fenébe legyen magabiztos? Mire? Nem érzitek a problémát?
Nem.
Pontosan.
Jó neked.
Nem, akkor könnyű életem lenne.
Szeretnél te ilyen "hülye" lenni. Jelentettem a provokáló kommentedet.
Lehet a kicsit úgy használni, hogy az jó legyen a lánynak is, csak meg kell tanulni ezt is.
Voltam már olyan pasival, akivel az első randin az ágyban kötöttünk ki, és bizony lekonyult a szám, amikor megláttam a kicsi és vékony péniszét. Aztán úgy megkúrt, hogy nem tudtam vele betelni, se a pasival, se a farkával.
De nagyobbal még sokkal jobb lett volna. Mekkora volt neki? Kész csoda, hogy adtál neki esélyt csalódottságodban. Mi lett végül?
Nem biztos, mert csináltuk olyan pózban, ami nagyobb pénisszel fájt volna nekem, viszont vele őrült jó volt az a pozíció.
Miért volt csoda egyébként, nagyon szimpatikus volt a srác, vonzott és kívántam. Nagyobbra számítottam, mert előtte csak nagy péniszű pasikkal voltam együtt, szóval igen, csalódott voltam, de miért ne adtam volna esélyt?
Mi lett volna, szexeltünk, ahogy írtam.
De, jobb lett volna nagyobbal, mert a nagyobb jobb. Nincs olyan póz, ami csak kicsivel jó. Azért meglepő, hogy adtál neki esélyt, mert ez ritka.
A szex után mi lett? Veletek.
Mutass ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!