Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiúk milyen lányokat találnak undorítónak?
Másképp hordom a hajam, másképp öltözködöm, elkezdtem sminkelni, megpróbálok mindent elkövetni, hogy jobban nézzek ki, de semmilyen pozitív visszajelzést nem kapok a fiúktól. Meg se bámulnak, max undorodottan végignéznek rajtam és ennyi. Mi lehet a baj velem?
Szedtem gyógyszert, elmúltak a pattanásaim is, és volt önbizalmam. A hajam is másképp hordom, és erre beszóltak nekem a buszmegállóba és megjegyzéseket tettek rám. Soha nem bámul meg senki, soha nem szemez velem senki. Még az igényeimből is lejjebb adtam, de így se. Barátaim meg szüleim szerint szép vagyok, pedig nem a szép lányoktól undorodnak a fiúk, és nem egy szép lánynak kell majd leállnia minden jöttmenttel, aki megkérdezi tőle, hogy mennyi az idő.
Milyen megjegyzés kaptál?
Biztosan nem néznek meg vagy csak te nem veszed észre?
Mi a gond azzal, hogy nem bámulnak meg, vagy nem szemeznek veled?
Szerintem alapból az önértékeléseddel van baj, ha végig is néznek rajtad, nem biztos, hogy "undorodva".
Amúgy meg ne aggódj, nem dől össze a világ csak ezért.
Mennyi idős vagy? Mit jelent a "másképp"? Milyen voltál előtte, és most?
Sminkelni szoktál? Lehet, hogy nem megfelelőt használsz stílusra, színre.
Szia! Legyél pozitív. Szerintem csak Te látod így! Így max. a fiúk viselkednének, a férfiak nem. Szerintem igenis szép vagy. Mindenkiben van szép és senki sem tökéletes. A másik meg az igazi szépség a belsőben lakozik. Hiába közhely, de ez így van. A közhelyek általában igazak. Én a leírásodból max. 20 évesnek mondanálak, de inkább az alatt vagy jóval. 15-18 éves. Mosolyogj sokat. A pasik szeretik, ha egy lány/nő mosolyog., Az mindenkinek jól áll, többet ér mint legmárkásabb smink.
Ezt egy 35 éves nő mondta Neked.
Magabiztosabban!
Gabi
Undorítónak csak a viselkedése alapján tartok valakit meg akkor, ha igénytelen. Más kérdés, hogy van egy csomó ember, aki ettől függetlenül nem vonzó számomra.
Egészségesnek kinéző külső, egészséges alkat, tisztaság, jó illat: ezekkel nehéz mellélőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!