Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok szülő miért tartja undorít...

Sok szülő miért tartja undorítónak ha szájra puszit adnak a gyereknek?

Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 18:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Számomra ez túl bizalmas, ezt én csak párkapcsaolatban tudom elképzelni. De kultúrafüggő a dolog.

[link]

2017. szept. 13. 18:39
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Mert normális ember nem csokolozik a gyerekével, azért.
2017. szept. 13. 18:41
 3/15 anonim ***** válasza:
66%

• könnyen elkaphat/sz egy csomó betegséget

• a gyerekek minden szart a szájukba vesznek, fujj

• normális ember csak a párját puszija szánjon, nem véletlenül alakult ki az, hogy bizonyos dolgokat csak azzal az emberrel teszünk, akivel olyan kapcsolatban vagyunk - a szomszéd Jóska bácsit sem puszilgatod szájon gondolom, és az apa sem dugja meg a saját lányát, dehát akkor ezzel az erővel miért ne tehetné? Az ő gyereke, nemde? Azt csinál vele az ember amit akar...

2017. szept. 13. 18:45
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a szájrapuszi csak azzal megy, akivel szexuális kapcsolatom van vagy akivel arra készülök. Engem sem smárol le anyukám, tesóm, nagymamám, anyósom :) De hogy más mit csinál, az őszintén szólva nem annyira érdekel.
2017. szept. 13. 18:53
 5/15 anonim ***** válasza:
71%

A gyerekek bakterium floraja joval "sterilebb", mint egy felnotté, volt már szájrapuszibol csecsemőhalál is..

Plusz hogy alapbol a gyerek nem is igényli, voltakepp a gyermeki artatlansaggal valo visszaelest is latom benne.

En sem csokolgatom anyát, apát...

Párkapcsolatba valo

2017. szept. 13. 18:54
 6/15 anonim ***** válasza:
38%
A csók és a szájra puszi nincs egy szinten. Legalább is nálam. A csók egy intimebb dolog azért. Na mindegy. Szerintem mindenki maga dönti el. Ha az érintett feleket nem zavarja nincs gond. Magyarországon nem szokás ezért furcsa látvány.
2017. szept. 13. 22:37
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem tartom undorítónak, csak furcsállom és én nem tenném..

Tiszteletben tartom más szokásait, de nem tudok ezzel azonosulni.

Én is amiatt nem, mert bármit átadhatnék a gyerekemnek, amire én védett vagyok de ő még nem. Illetve nekem a szájra puszi az abszolút szexuális jellegű. A száj is egy erogén zóna.

2017. szept. 14. 09:32
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem undorít, de nem való a szülő-gyerek kapcsolatba. Szájrapuszit a kedvesemnek adok, nem a gyerekemnek. Ez is ugyanúgy az intim szféra része. Ha ezt nem tartod tiszteletben, hogy tanítod meg utána a gyereknek, hogy ki-hol-hogyan érhet hozzá, és nyugodtan mondjon nemet, ha nem akarja? Nagyon sokszor kezdődik az is így, hogy adj egy puszit manci bácsinak, ne oda, ide a számra...

(Mielőtt valaki belekötne, nem tartom perverznek a szülőt aki szájrapuszit ad, de ilyen esetben nehezebb a gyerekkel a határokat megértetni, hiszen neki ez természetes.)

2017. szept. 14. 10:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Mert undorìtó?? Rèszemről a szerelmem kifejezèst is gàznak tartom szülő-gyerek kapcaolatba. Èletem èrtelme stb teljesen jól kifejezi.
2017. szept. 14. 18:06
 10/15 anonim ***** válasza:
24%

Értetlenkednék kicsit.... a gyermek megszületik, a vaginán keresztül távozik (semmi nem lát benne semmi szexuálisat, nyilván), hónapokon keresztül, akár még 3 éves korában is az anyja mellét szívja (ez is teljesen oké), de az már annyira szexuálisan túlfűtött dolog, hogy a szájára adsz a gyermekednek egy ártatlan puszit?... hihetetlen... de a nyalókája maradékát elnyalogatod utána? Pelenkázásnál bekrémezed a nemi szervét vagy fúj csak a páromét fogom meg?

Nem vitát akarok indítani, csak megérteni, hogy ez miért is annyira intim?

2017. szept. 14. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!