Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Ezt nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ezt nem érzitek egy kicsit undorítónak?

Figyelt kérdés

Hangoztatjátok, hogy a nagyobb mennyivel jobb, az az igazi, mentek a méretre, mint lepke a fényre. Meg lehet nézni akár szexpartner keresőkön is.

A kicsit megalázzátok, nevettek rajta, megcsaljátok, panaszkodtok rá, elutasítjátok.

És ezek után képesek vagytok a férfit hibáztatni, hogy nem a mérete a baj (de, az), hanem az önbizalomhiánya és a komplexusa. Miközben ti tudjátok a legjobban, hogy ez nem igaz. Talán nem kellett volna kialakítani benne. Ráadásul ezek után hogy a fenébe legyen magabiztos? Mire? Nem érzitek a problémát?

tegnapelőtt 08:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
62%
Kinevetik az alacsony férfiakat, a kövér nőket, a csórókat, a butákat… mindenkit kinevetnek nyugi!
tegnapelőtt 09:11
 2/21 anonim ***** válasza:
37%

Szerinted akkor mi lenne a megoldás? Küldjük el. Amagyfarkú férfiakat és legyünk kicsivel hogy ne sérüljön az illető és ne alakuljanak ki a komplexusai?

Amíg van nagy, addig sose fog kelleni a kicsi. Aki aszexuális annak meg legyen jó a maradék.

tegnapelőtt 09:12
 3/21 anonim ***** válasza:
50%
Most ismerkedek egy 21/5-ös férfivel. Nagyon hevesen udvarol már két hónapja. Kedves és aranyos. De voltam már 10 cm-es farkú pasival is.
tegnapelőtt 09:40
 4/21 A kérdező kommentje:

Mi a megoldás? Az őszinteség. Ne a komplexusára és/vagy az önbizalomhiányára fogd, amit a nők alakítottak ki benne, hanem legyél őszinte, hogy a mérete a baj.

tegnapelőtt 09:49
 5/21 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem meg pont hogy ne emlegesség senkinek a meretét. Senki nem tehet a méretéről, arról se ha 10 cm, es arrol se ha 22. Meg ez az amin aztán tényleg nem lehet változtatni. Viszont ha ezzel bántjuk, azzal valoban növelhetjük a komplexusát, vagy az önbizalomhiányát. Mint ahogy forditott esetben az egóját is.

Nem kell mindig őszintének lenni szakitaskor, "nem működik a kapcsolat, nem tudlak ugy szeretni", stb.

Es ezt nőként írom. De tudom az EQ manapság még az IQ-nál is ritkább

tegnapelőtt 10:03
 6/21 A kérdező kommentje:

A kérdés arról szól, hogy a nők a férfiakat hibáztatják. A komplexusra, önbizalomhiányra fogják, amit ők alakítottak ki. Ez az undorító.

tegnapelőtt 10:39
 7/21 anonim ***** válasza:
24%

Látom senki nem éri a kérdést.

Hazugság: Kidobtam Józsit, mert komplexusa volt a kis farka miatt.

Valóság: Azért dobtam ki Józsit, mert kicsi a farka és nem tudott megb@szni rendesen.

Magyarul rávetíti Józsira, hogy ez az egész az ő hibája.

Valójában Józsi nem tehet róla, hogy sem vizuálisan, sem fizikailag nem tudta megadni az ágyban amit kellene.

tegnapelőtt 10:51
 8/21 anonim ***** válasza:
88%
A férfi baja ha komplexusos. Azt se szeretitek ha a nő megmondja hogy nagy farkat keres.
tegnapelőtt 10:52
 9/21 anonim ***** válasza:
44%

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de fogalmam sincs miről beszélsz. Biztos nagyon más közegekben is járkálunk, azért is lehet...

Keress fel egy szakembert!

Ez nagyon nem normális, amikről írsz, egyáltalán nem ismerek olyat se, akik ilyeneket felvetnek egy kapcsolat kialakításánál. Nagyon nem értem honnan jönnek a komplexuasaid, de ez nem a valóság. Nem az én valóságom, az biztos. Egyszerűen nem szempont, nem merülnek fel ezek a témák

tegnapelőtt 10:57
 10/21 A kérdező kommentje:

Tökéletesen leírtad!

tegnapelőtt 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!