Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ezt nem érzitek egy kicsit undorítónak?
Hangoztatjátok, hogy a nagyobb mennyivel jobb, az az igazi, mentek a méretre, mint lepke a fényre. Meg lehet nézni akár szexpartner keresőkön is.
A kicsit megalázzátok, nevettek rajta, megcsaljátok, panaszkodtok rá, elutasítjátok.
És ezek után képesek vagytok a férfit hibáztatni, hogy nem a mérete a baj (de, az), hanem az önbizalomhiánya és a komplexusa. Miközben ti tudjátok a legjobban, hogy ez nem igaz. Talán nem kellett volna kialakítani benne. Ráadásul ezek után hogy a fenébe legyen magabiztos? Mire? Nem érzitek a problémát?
Na igen, nincs bajuk a kicsivel, amíg nem találkoznak vele.
Nem érzem a problémát. Mivel nem itt élem az életem, nem az itteni válaszok határozzák meg az önképemet. Hogy nekem mi az ideális, az az én dolgom. És a párom is normális értelmi szinten van, tehát nincsenek ilyen gondok.
Az a baj, hogy itt élitek az életeteket. Nem veszitek észre, hogy egy csomó kérdés kamu, hogy hergeljen. Nyilván a válaszok nagy részét nem nő írja, már a megfogalmazásuk is sablonos trollkodás. Mint pl ez a kérdés is az valószínűleg, mert ilyen hülye nem lehet senki. De mégis ráharapnak sokan.
Te hol élsz??? A nőknek milliószor nagyobb elvárásai vannak. A kövér nőket is szeretik. A rondákat is.
Nem a gyakoriról van szó. Ez se kamu kérdés. A hülye max az, aki nem látja a problémát.
"Nem érzem a problémát"
Azért nem érzed, mert nincs ilyen problémád.
A párod közepes vagy nagyobb mérettel rendelkezik, különben nem lenne a párod.
"De mégis ráharapnak sokan."
És ráharaptál te is, mert csak megnyitottad a kérdést és csak ide kommenteltél.
"A nőknek milliószor nagyobb elvárásai vannak."
Ha annyi elvárás lenne feléd, mint egy átlagos nő felé, megölnéd magad.
De hát sose csináltam ilyet.
Úgyhogy igen, te vagy a hülye, neked vannak mentális problémáid, neked vannak tévképzeteid. Ja és ne hidd hogy minden nő SZEXPARTNER KERESŐN van. Az a baj, hogy annyira buta vagy, hogy logikusan sem vagy képes gondolkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!