Lehet hogy terhes vagyok?
Az a helyzet hogy megujjaztak de előtte a párom rám élvezett majd megujjazott (nem tudom hogy került-e belém sperma vagy sem).
Ez november 1.-én volt 21.-én kellett volna megjönnie de semmi (ugye most 28 van) kb 23.-án elkezdett fájni az alhasam mintha meg akarna jönni de nem jött meg (az előző menzeszem 10-15 napot késett) aztán ma ugye 28.-án reggel arra lettem figyelmes hogy egy piros folt van a bugyimon de csak egy csepp gondoltam na akkor most meg fog jönni és a hüvely váladékom is piros volt. Ez reggel volt kb 6:00-kor és most van 12:36 direkt raktam be tampont és most néztem meg de semmi nincs rajta. Hasam nem fáj és sokat stresszelek hogy terhes vagyok. Szerintetek?
Itt inkább azon kellene gondolkozni, hogy miért késett múltkor is 10-15 napot. Mert valami nem okés.
Nem hülyeségeken izgulni.
Nem tartom túl valószínűnek. Valamiért előzőleg is késett, illetve most még rá is stresszelsz, ami szintén tolhatja.
A helyedben azért elmennék nődokihoz, hogy mitől késhet ennyire
#5 Ennyitől nem leszel terhes, értsd már meg!
#2 vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!