2 napos menstruáció?
Figyelt kérdés
Igen, tudom, megjött, nem lehetek terhes. De van különösebb oka annak, ha konkrétan időben megjön, 2 nap erős vérzés, majd a 3. nap reggeltől viszont semmi, még csak menstruáció végi barnázás se. Fura, mert ilyet soha nem tapasztaltam. Esetleg bekavarhat egy extra peteérés valahol? Vagy lehet hogy elmaradt az ovuláció, és azért nem úgy zajlott most a menstruáció ahogy szokott?ma 07:03
1/2 anonim válasza:
Erre senki nem tudja a választ. Ellőhetsz egy testtet is, ha minőségben is más volt. Bár nyilván pici az esély, de nem nulla. A kevés vérzés úgymond a vékony ny.hártya következménye szokott lenni. Sajnos fix magyarázat nincs rá.
2/2 anonim válasza:
"Igen, tudom, megjött, nem lehetek terhes."
Ez egy igen elterjedt téveszme, de nem igaz!
Főleg a megszokottól eltérö vérzés nem zárja ki a terhesség lehetőségét!
Az ilyen rövid vérzés sok esetben a beágyazódás tünete, szóval lehetsz terhes.
Emellett ha nem középidöben volt ovulációd, hanem később, akkor még simán lehet egy normális menzesz, mert mire a beágyazósásra sor kerülne, már ott az újonnan felépült nyálkahártya.
Szerintem megérné csinálni egy tesztet meg esetleg egy hét múlva még egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!