Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2-3 napos gyenge menstruációná...

2-3 napos gyenge menstruációnál védekezés nélkül mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés
aug. 14. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
? Marmimt gyenge menstruacio alatt törtent az együttlét?
aug. 14. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet...
aug. 14. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Nekem ezer éve ilyen a menstruációm és van gyerekem.
aug. 14. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
3 de gondolom nekik az volt a kenés. Amúgy embere válogatja. Hallottam ma´r olyat, akinek így sikerült. Személyesen nem ismertem ilyet.
aug. 14. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa a kérdés! Ha teherbe akar esni a kérdező, akkor miért hangsúlyozza hogy védekezes nelkul? Hogy mashogy?

Ha nem akar, akkor talan erthetőbb a kérdes, de hogy jön ide a gyenge menstruacio? Hogy ha ugyis ilyen gyenge, ugysem eshet teherbe? ... mert ez igy butasag szerintem, allitolag a leváló nyálkahártya vastagsága es a vérzés erőssége nem áll szoros összefüggesben. Nekem pl. világ életemben max. 3 napos menzeszem volt, de sokszor csak 2, amiből 1 nap kb. normális, aztan 1-2 nap maszatolas. Első próbalkozásra teherbe estem, pedig mar kozeledtem a 40-hez.

1-es vagyok, és még mindig nem vilagos mire megy ki a kérdés...

aug. 14. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5 gyanítom arra, hogy nem akar teherbe esni. Fiatalkorunkban volt egy jóbarátom, mesélt mindig, hogy alig várja, hogy meglegyen a csajnak, mert akkor nem kell védekezni.

SOkan erre azt mondják, hogy nono! akkor is lehet ám valaki terhes.

Szerintem erre megy ki a kérdés.

aug. 14. 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez volt az első tippem nekem is, de mások pl. másra gondoltak...

Amugy meg védekezes nelkul mindig van eselye a terhessegnek, termeszetesen menstruacio alatt joval kevesebb. De nekem volt egy baratnom aki akkor esett teherbe. Minden mas alkalommal vedekeztek, es a magzat kora is azt igazolta vissza.

aug. 14. 22:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, gyenge menstruáció alatt történt az együttlét
aug. 15. 06:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat.❤️
aug. 15. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!