2-3 napos gyenge menstruációnál védekezés nélkül mennyi az esélye a teherbeesésnek?
Furcsa a kérdés! Ha teherbe akar esni a kérdező, akkor miért hangsúlyozza hogy védekezes nelkul? Hogy mashogy?
Ha nem akar, akkor talan erthetőbb a kérdes, de hogy jön ide a gyenge menstruacio? Hogy ha ugyis ilyen gyenge, ugysem eshet teherbe? ... mert ez igy butasag szerintem, allitolag a leváló nyálkahártya vastagsága es a vérzés erőssége nem áll szoros összefüggesben. Nekem pl. világ életemben max. 3 napos menzeszem volt, de sokszor csak 2, amiből 1 nap kb. normális, aztan 1-2 nap maszatolas. Első próbalkozásra teherbe estem, pedig mar kozeledtem a 40-hez.
1-es vagyok, és még mindig nem vilagos mire megy ki a kérdés...
5 gyanítom arra, hogy nem akar teherbe esni. Fiatalkorunkban volt egy jóbarátom, mesélt mindig, hogy alig várja, hogy meglegyen a csajnak, mert akkor nem kell védekezni.
SOkan erre azt mondják, hogy nono! akkor is lehet ám valaki terhes.
Szerintem erre megy ki a kérdés.
Ez volt az első tippem nekem is, de mások pl. másra gondoltak...
Amugy meg védekezes nelkul mindig van eselye a terhessegnek, termeszetesen menstruacio alatt joval kevesebb. De nekem volt egy baratnom aki akkor esett teherbe. Minden mas alkalommal vedekeztek, es a magzat kora is azt igazolta vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!