Lehetek terhes ha a ciklus közepe után voltunk együtt?
50%
De pont jókor talált telibe egy terhességhez!
Lehetsz.
Nekem akkor sikerült az első amikor már bármelyik pillanatban megjöhetett volna (escapellét is vettem bel
Ezen az oldalon megszokott, hogy nemvárt előtt pár nappal tippelteti meg 'mindenki' hogy lesz-e baba (de legalább ők egy halovány tesztet villantanak).. Egy nappal szex után honnan kellene tudnunk, hogy terhes leszel-e?
Hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, ha együtt voltál a pároddal - pláne védekezés nélkül -, akkor lehetsz terhes! Sőt mi több, más gyerekek is így 'készültek' ;)
Kedves utolsó!
Nem az volt a kérdés, hogy na vajon terhes vagyok-e, hanem tapasztalatokra, konkrét esetekre voltam kiváncsi és az esélyére, hogy összejöhet-e így.
De tényleg nem értem, ciklus közepén voltatok együtt, védekezés nélkül - mások így esnek teherbe, ez a módja. Esetleg a hőgörbe és az ovulációs teszt tud még segíteni pontosítani. Ilyened van esetleg? Ezek hiányában ennél pontosabbak nem nagyon tudtok lenni. Szurkolok nektek!
Nekem zavaros volt mindig is a ciklusom, így csak évente kb. 3x tudtam mikor ovulálok, mert évi 3x volt jele, enyhe rózsaszínes folyásként. Mikor teherbe estem előtte hónapokig 40 napos ciklusom volt, áprilisban pedig a 14. napon volt pecsételésem, akkor aznap együtt voltunk a férjemmel, majd másnap reggel is. Az eredmény most itt van a pocakomban, már belépve a 2.trimeszterbe. :)
Szóval a középidő nem mindenkinek jelent egyet a tényleges ovuláció időpontjával, lehet teljesen máskor van tüszőrepedésed. Bár egy évek óta tűpontos ciklusnál azért nehéz mellélőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!