Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napos menstruáció?

2 napos menstruáció?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 10 napot késett a menstruációm, a 7. napon csináltam egy terhességi tesztet ami negatív lett.

Az első 2 nap sokat véreztem és fájt is, mint ahogy szokott. Viszont ma vagyok a 3. napon és már csak kevés, barnás folyásom van, szinte már el is múlt. Általában 4 napig szokott tartani a vérzésem, szóval nem szokott hosszú lenni.

Állhat terhesség a háttérbe?

máj. 31. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagy terhes. 7 napos késésnél már bőven pozitív lett volna a teszt, ráadásul menstruáltál is.
máj. 31. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
#napimentstruálónegatívtesztesterhes
máj. 31. 11:14
 3/6 A kérdező kommentje:
igen, tudom hogy már a kérdés is nevetséges. Csak annyi dolgot írnak a neten hogy már mindent megkérdőjelezek.
máj. 31. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire el vagy bizonytalanodva akkor menj orvoshoz. A gyakori népének nincs röntgenszeme, sem jósgömbje. Így nem tudjuk, hogy hormon bajod van, vagy csak a stressz/meleg/front miatt rakoncátlankodik a menstruációd.
máj. 31. 11:56
 5/6 anonim válasza:
100%
Szerintem nem vagy terhes. De mint az előző válaszoló írta hogyha ennyire bizonytalan vagy. Akkor menj el orvoshoz.
máj. 31. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:

semmit nem jelent a kevés vérzés. nekem korai vetélésnél volt 2 napos vérzésem tavaly

6 nap késés után teszteltem pozitívat. szoptatás abbahagyása után még nem telt el olyan sok idő így nem gondoltam, hogy várandósság miatt késik, azt hittem biztos még nem olyan pontos a ciklusom de már hányingerem is lett azért teszteltem. 3 napig örülhettünk, mert elkezdtem vérezni. akkor nyilván tudtam, hogy nem maradt meg a baba de 2 napig volt nem is olyan erős vérzésem. másnap elmentem nőgyógyászhoz, aki nem látott semmit ultrahangon és hcg vérvételt kért de már az is 0,5 alatt volt

szóval bármitől lehet rövidebb vérzés a megszokottnál. nekem ez volt az egyetlen olyan vetélésem amiről tudok és mégis pont akkor volt ez

jún. 1. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!