Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fukar pasitok volt már?
Tudod nagyon jól, hogy nem egy üdítőről és annak árcéduláról van ezekben az esetekben szó, hanem magáról arról az életstílusról, amit képviselsz és amit igyekszel első benyomásként közvetíteni magadról.
Aztán lehet csodálkozni, ha a nő pénzéhes, miközben maguk ezek a gálánst játszó férfiak vonzzák be azt, aki ezeket a gesztusokat tök természetesnek veszi, aztán már x hét/hónap után teherré válik, de akkor már késő. Jöhet a következő, meg a következő, meg a következő.
Sokan nem merik önmagukat adni és egy hamis, társadalmilag elfogadottnak vélt szerepet játszanak már az elejétől, aztán csodálkoznak, hogy repkednek a pénzek a kapcsolat során.
Igenis, kell kényes témákról (amikbe a pénzügyek épp úgy beletartoznak, mint politikai/világnézetek, stb.) beszélni, már amennyiben nem alkalmi dugásra keresel partnert, hanem hosszabb távra.
Sajnos volt ilyen pasim, semmit nem kaptam tőle egyszer sem, egy szál virágra sem költött.
Kiábrándultam, mert szépen lassan rájöttem hogy élősködik a 80 éves apján.
Eltartatta magát vele.
Nekem ilyen parazita 50 éves férfi nem kell.
És ennek ellenére hogy nála lakott ingyen, ette a főztjét,használta az autóját, mégsem volt pénze még egy üdítőre sem.
Lehet hogy elkvázta a fizetését vagy én nem tudom.
De olyan is volt hogy eljött értem kocsival, átmentünk hozzá, nagy megterített karácsonyi asztal, anyja főzte aki a szomszédban lakott.
A csávóka szépen bezabált, én meg álltam ott kellemetlenül, még hellyel sem kínált meg.
Egy másik pasival megbeszéltük hogy találkozunk, mire odaérek, éppen eszik egy gyrost. Amikor megette, megkérdezte: ja, nem kértél volna belőle?
Szóval voltak érdekes kalandjaim fiatal koromban, utána ismertem meg a férjem, aki szerencsére szöges ellentéte ezeknek.
#17: Ezek inkább simán bunkók voltak meg élősködők.
A fukar magának se vesz gyrost meg örömmel megkínál a mama főztjéből, hiszen nem ő költött rá és megromlik, viszont megkér, hogy kapcsold le a villanyt meg inkább maradjon rajtad a kabát, mert drága a fűtés. Kocsit meg nem tart fenn, max ha cégautó vagy az is a családban valakié, akitől csak akkor viszi el, ha tele a tank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!