Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi volt a legcikibb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi volt a legcikibb mikor a pasitok be mutatót a szüleinek?

Figyelt kérdés
nov. 22. 21:40
 1/4 anonim válasza:
100%
Amikor az anyukája azt mondta, hogy csak külön szobában aludhatok ott.
nov. 22. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Amikor Apukám Vénasszonynak nevezte az anyukáját. Am. csinos, 40körüli nő volt.
nov. 22. 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mikor haverokkal tarsasaggal vmi pubban voltunk szórakozni és engem ittasan alulöltözve vitt el hozzájuk és felverte az egész házat hajnalban hogy jöjjenek ki(szülők plusz 3 felnőtt tesója), mert hozott engem bemutatni.

(Előzmenyek: már javában egyutt jàrtunk, de soha nem mutatott be. És lehet az ital miatt de pont akkor durrant el az agyam ezen, es kértem számon őt erről. Erre válaszok helyett beültetett a kocsiba hogy megyünk valahova. Hát aztán megtudtam hova..)

És kijöttek az anyja plusz lánytesói én meg ki se akartam szállni a kocsibol se. Plusz hatalmas kutyájuk van aki a kocsi körül szaladgált es nyilván engem nem ismer..

Hát felejthetetlen volt az egész. (Rossz értelemben.)

nov. 23. 05:11
 4/4 anonim ***** válasza:
69%
Áthívott exem, akkor vették a szülei a házat, azt mondta, menjek 5-re, mert addigra végezni fognak a munkálatokkal (kert ásás). Hát kurvára nem végeztek. Én életemben nem csináltam semmi kerti munkát, ugyanis mindig lakásban laktam, de azért illendőségből megkérdeztem, hogy segíthetek-e, amire a válasz nem volt. A vékony tini húga magától elkezdett ásni, az apja meg engem alázott, hogy biztos egy mozi lenne nekem az ideális program, nem az ásás. Exem még adott is egy ásót és ezen röhögött, hogy tessék támaszd. Majd spontán áthívott rengeteg havert, akiknek nem voltam szimpi, majd kitalálta, hogy aludjak ott, de nekem már annyira sok volt ez a nap, hogy nemet mondtam, erre az apja nője (igen, éppen akkor vettek a feleségével házat, pedig külön voltak már és mindkettőnek volt új párja) kiakadt rám, hogy milyen kényes vagyok, mert biztos csak azért nem alszom itt, mert nem hoztam fogkefét.
nov. 23. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!