Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legcikibb amit megtettel valaha?
Fiatal korosztalyhoz tarozom es a szexualitasom meg csak most bontakozik ki. Sajnos ezt nem a legjobb modon teszem, szemellyel. Amikor ilyet tettel meddig örlodtel a tortenteken?
L18
Fél év, amíg nagyon gyakran eszembe jutott, és igazán rossz érzéssel töltöttek el az ilyen szi.tű dolgok... de még azóta is összeszorul a gyomrom, ha meglátom véletlen a városban, kerülöm, hányingerem van tőle. 10+ éve már.
Én azon az oldalon voltam többször is, aki megbántotta a másikat,vagy éppen vissza lettem utasítva durván.
Még gimiben az egyik osztálytársam küldött bikinis képeket magáról, fenekéről. Azt ígérte ha küldök a farkamról neki, küld videót ahogy masztizik. Videót persze nem kaptam. Az osztályba meg végig küldte mindenkinek a képet a farkamról😅DE
egy másik lánnyal az osztályból e miatt veszítettem el a szüzességem.😀
Kollégiumban egy csaj azt mondta , le szeretne feküdni velem .
Amikor ott volt a lehetőség , élni akartam vele , de ahogyan lekerült rólam minden ruha és ott álltam meztelenül , hirtelen a csaj barátnői előbújtak és őrült nevetésbe kezdtek , majd azt kiabálták , - nézzétek milyen pici farka van !
Természetesen másnapra az egész fiú és lány kollégiumban ez lett a téma .
Így utólag visszagondolva talán az, amikor összejöttem az első lánnyal. Igazából hagytam magam felszedni, mert kíváncsi voltam már, hogy milyen is a szex, de kb. ennyi haszna volt az egész kapcsolatnak.
Egy hisztis, beképzelt, bunkó, túlsúlyos, dohányzó szakmunkás csajt kell elképzelni, aki még ma is "mulatásit" hallgat, és asztalon táncolós bulit szervez egy étteremben a gyerekei születésnapjára. Visszagondolva kb. minden nyilvános megjelenésünk elég ciki lehetett, de már mindegy.
Mondjuk annyiból jó volt, hogy orálozni elég jól tudott, meg hogy 17 évesen még feszesek voltak a jó nagy mellei. De tényleg ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!