Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagyjam a barátnőmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam a barátnőmet?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. Közös lakás, kutya stb. 3 hete kiderült hogy HPV-je van. Fixen nem csalt meg azt tudom, és én sem. Tudom azt is, hogy sokáig tünetmentes lehet. De az érzés, hogy nemi beteg….undorral tölt el. Szerintem ezt ő is látja rajtam.

30/F

nov. 27. 16:27
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el nyilván ha undorodsz tőle bár nem volt hozzád hűtlen.
nov. 27. 17:55
 32/42 A kérdező kommentje:
Nézzetek utána! Van hogy évekig lappang a betegség!
nov. 27. 17:55
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Benned is lappanghat....
nov. 27. 18:16
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak nagyrésze tünetmentesen hordoz, nőként pedig bárhol el lehet kapni, nyílvános wc-től elkezdve, koszos kézen át, ami ugyanúgy jöhet felőled.
nov. 27. 18:27
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen biztos lehetsz benne, hogy te is HPV-és vagy, csak tünetmentes. Ha a barátnődet kezelik, akkor téged is kell, mert visszafertőzöd. A szemölcsöket el lehet tünteni. Az viszont, hogy te pár szemölcs miatt vagy oda, mert bántja a szépérzéked, és nem az egészsége miatt aggódsz, és mert magad kivonod az egész problémából, éppen elég ok lenne nekem arra, hogy én hajítsalak ki téged.
nov. 27. 18:34
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Először tájékozódj egy kicsit. Az emberiség 90%-a HPV-s. Ennek a vírusnak több, mint 200 fajtája van, amiből 2 okozhat esetlegesen nagyobb gondot, 5 pedig kisebb gondokkal járhat. Nagy eséllyel te régebben vagy HPV-s, mint a barátnőd. Az is lehet, hogy te fertőzted meg. A férfiakat ilyesmire nem szűrik.
nov. 27. 19:18
 37/42 anonim ***** válasza:
78%

"zárás előtt kielegülve szétqrva remegő lábakkal beugrott a telóért és ment haza a férjéhez."

Még csak véletlenül sem remeg annyi idő elteltével a nők lába orgazmus után, ez egyáltalán nem így működik😂

Tudnád, ha nem lennél szűz, és nem itt töltenéd az életedet gyakorin.

nov. 27. 19:34
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem te hogy gondolod, hogy te nem vagy fertőzött ha ő igen?? A HPV nagyon könnyen terjed! Ha van rendszeres szexuális életed, te is HPV fertőzött vagy az szinte 100%!

Egyébként is a HPVnek van egy pár varriánsa, most nála épp egy jóindulatúról tudunk.

Nekem volt nemi szemölcsöm, életemben egyszer 22 évesen, leecseteltem 1 hétig, azóta se jött elő újra, 10 éve. Szóval ha te ennyit nem vagy képes várni, hogy elmúljon neki.... könyörgöm szakíts, ha ennyire nem szereted. De elmehettek HPV tipizálásra is mind a ketten, meg van védőoltás is HPV ellen amúgy... De szakíts persze, sztem már meguntad a csajt.

Csak majd ha 3 hónap múlva neked lesznek szemölcseid, dobjanak ki téged is :D

nov. 27. 23:01
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Itt te vagy az, aki megfertőzte a másikat!

Elég vastag a bőr a képeden. Annó talán jobban át kellett volna gondolnod, hogy hova dugdosod a p@cs@det!

Remélem, hogy a barátnőd kivág a g*cibe.

Amúgy a következőt is meg fogod fertőzni, szóval inkább maradj szingli, a párkapcsolat amúgy sem neked való!

nov. 27. 23:44
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jár a lány, ha most szabadul meg tőled, amikor még csak 3 évet vesztegetett el rád. Gondolom te nem az a fajta ember vagy, akire számíthatna, ha esetleg komoly betegsége lenne.
nov. 28. 00:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!