Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam a barátnőmet?
3 éve vagyunk együtt. Közös lakás, kutya stb. 3 hete kiderült hogy HPV-je van. Fixen nem csalt meg azt tudom, és én sem. Tudom azt is, hogy sokáig tünetmentes lehet. De az érzés, hogy nemi beteg….undorral tölt el. Szerintem ezt ő is látja rajtam.
30/F
"zárás előtt kielegülve szétqrva remegő lábakkal beugrott a telóért és ment haza a férjéhez."
Még csak véletlenül sem remeg annyi idő elteltével a nők lába orgazmus után, ez egyáltalán nem így működik😂
Tudnád, ha nem lennél szűz, és nem itt töltenéd az életedet gyakorin.
Nem értem te hogy gondolod, hogy te nem vagy fertőzött ha ő igen?? A HPV nagyon könnyen terjed! Ha van rendszeres szexuális életed, te is HPV fertőzött vagy az szinte 100%!
Egyébként is a HPVnek van egy pár varriánsa, most nála épp egy jóindulatúról tudunk.
Nekem volt nemi szemölcsöm, életemben egyszer 22 évesen, leecseteltem 1 hétig, azóta se jött elő újra, 10 éve. Szóval ha te ennyit nem vagy képes várni, hogy elmúljon neki.... könyörgöm szakíts, ha ennyire nem szereted. De elmehettek HPV tipizálásra is mind a ketten, meg van védőoltás is HPV ellen amúgy... De szakíts persze, sztem már meguntad a csajt.
Csak majd ha 3 hónap múlva neked lesznek szemölcseid, dobjanak ki téged is :D
Itt te vagy az, aki megfertőzte a másikat!
Elég vastag a bőr a képeden. Annó talán jobban át kellett volna gondolnod, hogy hova dugdosod a p@cs@det!
Remélem, hogy a barátnőd kivág a g*cibe.
Amúgy a következőt is meg fogod fertőzni, szóval inkább maradj szingli, a párkapcsolat amúgy sem neked való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!