Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam a barátnőmet?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt. Közös lakás, kutya stb. 3 hete kiderült hogy HPV-je van. Fixen nem csalt meg azt tudom, és én sem. Tudom azt is, hogy sokáig tünetmentes lehet. De az érzés, hogy nemi beteg….undorral tölt el. Szerintem ezt ő is látja rajtam.
30/F
nov. 27. 16:27
21/42 anonim válasza:
A kérdező simán szellemi fogyatékos.A sornál többre nem is tellett neki.
22/42 anonim válasza:
Egyik szeretőm (házas) bankban dolgozott, és volt rá példa hogy titokban szabit vett ki és egész nap dugtunk😁 neki is nyomkövető volt a telóján, egyszerűen megoldotta beugrott a melóhelyre bent lerakta a telót, zárás előtt kielegülve szétqrva remegő lábakkal beugrott a telóért és ment haza a férjéhez.
23/42 anonim válasza:
Majd lesznek neked is fiam.Akkor aztán kínálgathatod a nőknek a pettyes faszodat.
24/42 A kérdező kommentje:
De ő nem ilyen 16:54-es. És én sem.
nov. 27. 16:58
25/42 anonim válasza:
Persze egyik nő sem olyan, és a pasik sem. Csak véletlen megtörténik.
26/42 A kérdező kommentje:
Ismerem…és magamat is. És azt is tudom, hogy nem csak megcsalás útján lehet. Elég beteg volt úgy 1-1,5 hónapja.
nov. 27. 17:19
27/42 anonim válasza:
Hát jó csak ne essen xarul ha egyszer valami kiderül. De legyen neked igazad báttyaaaaa.
28/42 anonim válasza:
Hát biztos, hogy félrement. Olyan nincs, hogy évekig ott a betegség és most jött elő. Azért dobd ki, hogy megcsalt.
29/42 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg….
nov. 27. 17:55
30/42 anonim válasza:
"De nekem nincs semmi gusztustalanságom." Jah nincs, csak a személyiséged...🤮🤢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!