Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam a barátnőmet?
3 éve vagyunk együtt. Közös lakás, kutya stb. 3 hete kiderült hogy HPV-je van. Fixen nem csalt meg azt tudom, és én sem. Tudom azt is, hogy sokáig tünetmentes lehet. De az érzés, hogy nemi beteg….undorral tölt el. Szerintem ezt ő is látja rajtam.
30/F
Nagy valószínűséggel te adtad át neki (ahogy többen is írták fentebb), te is fertőzött vagy csak rajtad nem jött ki, ezt hívják tünetmentességnek. Az is lehet hogy később fog kijönni rajtad. De ha véletlen nem tőled kapta el (ennek kicsi az esélye), akkor is nagyon nagy az esélye, hogy fertőzött vagy, mert mielőtt kijött rajta, a lappangási időben is fertőzhetett.
Igazából szerintem is hagyd el, mert a viselkedésed elég gáz. Undorodni emberektől rajtuk kívül álló tényező alapján nem oké.
Nem tudom mik a terveid. Ha szerepel köztük házasság, családalapítás, akkor egy picit erősebbnek kell lenned. Egy komoly, hosszú távú kapcsolatban bizony akadnak kellemetlen helyzetek. Amikor meg kell küzdeni betegséggel, sérüléssel. De a gyerek születése sem vattacukorfelhő. Még ha konkrétan a szüléskor nem is vagy ott, a gyermekágyas időszak is elég véres.
Most látod, hogy neked ezek a dolgok (még) nem férnek bele. Nem vagy érett egy komoly elkötelezett kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!