Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagyjam a barátnőmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam a barátnőmet?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. Közös lakás, kutya stb. 3 hete kiderült hogy HPV-je van. Fixen nem csalt meg azt tudom, és én sem. Tudom azt is, hogy sokáig tünetmentes lehet. De az érzés, hogy nemi beteg….undorral tölt el. Szerintem ezt ő is látja rajtam.

30/F

nov. 27. 16:27
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
35%
El.
nov. 27. 16:31
 2/42 anonim ***** válasza:
93%
Hagyd el, de nem a betegség miatt, hanem mert nem szereted.
nov. 27. 16:32
 3/42 anonim ***** válasza:
91%
Valamelyik elődödtől össze szedte, vagy éppen te fertőzted meg valamelyik volt nőd után.Ami fix, már te is fertőzött vagy, tehát nem kevésbé undorítóbb, mint ő.
nov. 27. 16:34
 4/42 A kérdező kommentje:
Hihetetlenül nagyon szeretem őt! Sose szerettem így senkit se, az életemet adnám érte….de ez nekem betett.
nov. 27. 16:34
 5/42 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem hagyd el, mert senkinek nincsen szüksége arra a megalázó szituációra, hogy valaki - akinek szeretnie kellene - undorodik tőle. Sokkal, de sokkal jobb lesz neki hosszú távon egy olyan emberrel, aki tényleg szereti és megbecsüli és aki egy ilyen helyzetben támogatja megvetés helyett. Meggyógyulni meg fog, de jobb lenne ha nem kötné magát egy ilyen emberhez.

Amúgy elgondolkodnék azon is, hogy neked van-e HPV-d, ha védekezés nélkül szexeltek, akkor neked is lehet (mondjuk tünetmentesen), vagy akár az a lehetőség, hogy eleve tőled kapta el. Menj el szűrésre.

nov. 27. 16:35
 6/42 anonim ***** válasza:
22%

Inkább tömd agyon immunerősítőkkel, ezért jött elő nála, a káros szenvedélyit, meg gyógyszereit dobd ki a kukába, és ösztönözd a sportra.

Nálam egy bizonyos cucctól úgy elmúltak a hpv szemölcsök, mintha sosem lettek volna. Vérkép se mutatja ki.

nov. 27. 16:36
 7/42 anonim ***** válasza:
90%
Az ugye eszedbe sem jutott, hogy talán te vagy a hordozó és tőled kapta el????? Szóval, ha már annyira undorodsz, akkor legyél szíves csináltatni egy std panelt magadnak!
nov. 27. 16:36
 8/42 A kérdező kommentje:

Nincs káros szenvedélye, nem szed gyógyszereket sem. Mindig is szedett vitaminokat ezért sem értem, hogy lettek szemölcsei.

De…gondoltam már arra is, hogy en adtam át neki. De nekem nincs semmi gusztustalanságom.

nov. 27. 16:38
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
Valóban annyira szereted mint ahogy írod, akkor még a gondolata sem merült volna fel benned és nem lennél felé undorral. Egyéb kezelhető betegsége lenne arra is ezt mondanád? Szereted te egy fenét, csóri nőnek jobb lesz nélküled.
nov. 27. 16:40
 10/42 anonim ***** válasza:
92%

"De nekem nincs semmi gusztustalanságom."

Attól, hogy nem látod, még ott van.És nagyon valószínű, hogy te voltál az, aki átadta neki.Te is undorító vagy fiam.Pffej!

nov. 27. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!