Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam a barátnőmet szerintetek?
Ha tényleg szereted, akkor nem adod fel könnyen.
Mióta vagytok együtt? Gondolom nem túl régóta.
Nekem egy évbe telt, mire megnyílt előttem a barátom. Bizonyíts neki, légy kedves, és megértő, és ne faggasd. Ha majd megbízik benned teljesen, akkor el fogja mondani.
Szerintem se szakíts vele még, főleg ha szereted.
Adj neki még egy kis időt, ki tudja, hogy miért nem képes elfelejteni a múltját.
Minden a kommunikáción múlik. Mondd meg neki, hogy egyre jobban téged is magával ránt ez a dolog, és már nem érzed magad boldog és szabad embernek. Hátha megnyílik.
Sok szerencsét!
23/L
Attól, hogy elmondaná, az változtat valamin?
Ettől csak szimplán te lennél okosabb.
Ne erőltesd, hogy elmondja.
Nekem is vannak gyerekkori rossz emlékeim, de most ezzel mit kezdjen a párom, azon kívül, hogy sajnálna?
Már nem vagyok kisgyerek, az akkori önmagamnak fájt, de kinőttem.
Ne a múltat akarjátok megváltoztatni, hanem a jövőt próbáljátok széppé tenni.
Így lehet felejteni.
Amúgy 3 hónap még édes kevés bizonyos dolgok elmondásához...és csak azért mert a barátja vagy, még nincs revansod tudni arról, amiről, mivel ha így érezné, elmondaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!