Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel megaláznám a barátnőmet a nőiségében? Ilyet illik mondani?
Csinos, szép lány és nagyon szeretem őt. Tényleg olyan, akire azt mondják, hogy nem létezik: okos, szorgalmas, jószívű, szerény. Fontos nekem nagyon.
De nem tehetek róla, hogy ennyire zavar, hogy látszódnak neki a szőrök a szája felett. Nem az a nagyon feltűnő, drótkefe-jellegű bajusz, hanem olyan közepesen erős. Nem kis pihék, de nem is túl erősek.
Szeretném ha leszedné onnan, mert nagyon rontja az összképet, olyan furcsa nekem hogy ott van.
De érzékeny lány, és nem tudom hogy érintené.
Szabad egyáltalán ilyet mondani egy lánynak? Tudná még magát jól érezni velem ezután?
22/f
Én pl el is várnám az őszinteséget, persze normális hangvételben!
20l
Miután pl. iszik egy cappucinot vagy valami hasonlót figyelmeztesd, hogy törölje meg a száját, mert a pici szőrszálakon ott maradt a hab. Egy-két ilyen alkalom után lehet leesik neki, hogy mi van.
De előtte diszkréten figyelj meg más lányokat is, lehet, hogy rájössz mind ilyen, és nem a barátnőddel van a gond, hanem te vagy túl finnyás.
Oké, de aztán joggal mondhatja, hogy rajta volt akkor is, mikor először megláttam, mikor elhívtam randizni és amikor először csókoltam meg...akkor elfogadtam? El!
Gondolom mindenkinek van...nem állnak túl jól anyagilag, ezért meg gondolom rendszeresen kéne fizetni egy kozmetikusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!