Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik egy lány mosolyára bókot mondani?
bocs hogy megkérdezem de megkérdezem > és mit mondjak rá
nekem eddig úgy volt csajom hogy hagytam magam ők kezdeményeztek most 1 másikkal a szimpátia kölcsönös és sztem nekem kell lépni
Arra vigyázz, nehogy negédes, bzis legyél, továbbá a bók utáni csendet ne hagyd rászakdni a hölgyre, hanem kövesse rögtön egy kérdés is, így arra válszol majd, bók "betalált", és nem tud szabadkozni,( ami mindenkinek kellemetlen lenne).
A másik,* ha hét tenger kalóza és űrhajós is vagy , akkor se te beszélj, hanem hagyd a hölgyet dumálni, pl. az írodában már megint milyen kalandos volt, stb.
Nem Rád kíváncsí, tesz rád-Bocs, neki az a fontos hogy meghallgassák. Amit mégis mgtehetsz, hogy rövid hallgatásokkal,bólogatásokkal, esetleg "bekérdezéssel" irányítod a beszélgetést.
Aki nem így tesz, sűz marad>:)))Frankón!
cső
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!