Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több olyan lány akihez nem lehet hozzászólni, buvalbélelt arcán semmi mosoly és még bunkózik is?
14:33 Azt megnézném. :DDD
Amúgy értem én az alap problémát. Az, hogy mennek az emberek az utcán és mindenki búval b.szott, világfájdalmas képet vág. Kevesen mosolyognak csak úgy vissza. Mindenféle szándék nélkül. Nekem, ha jó kedvem van rámosolygok az emberekre az utcán. :-)
19/F
Embere válogatja.
Nálam sok mindentől függ ez a mosolygás-dolog.
Először is, hogy mennyire van rossz/jó napom. Ha rossz napom van idegesítenek a kedves emberek:D Ha jó napom van, akkor szívesen visszamosolygok bárkire, viszont a fiúkra/férfiakra félve, mert szinte azonnal flörtölésnek veszik. Ezért általában a pasik mellett úgy megyek el, hogy a földet nézem, vagy csak simán előre, hogy még a periférikus látásommal se lássam őket még véletlenül se:D
Szóval én ezért nem mosolygok a fiúkra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!