Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a szexualis dolgoktol mert tortent velem egy trauma, meddig varhatom el a paromtol hogy varjon ram e teren?
Evekkel ezelott tennem kellett valamit amit en nem akartam. Fiatal voltam, sem az eset utan sem elott nem volt kapcsolatom, nem volt semmi szexualis elmenyem, az volt az elso. Nem kellett lefekudni hanem mast kellett tennem, gondolom ebbol ertitek mit.
Most van valaki az eletemben, elmondtam mar neki ezt. Viszont nem tudom meddig varhatom el hogy varjon ram emiatt.
Egyszeruen azt erzem hogy a szex es az ahhoz kapcsolodo dolgok undoritoak es megalazoak, es en is az vagyok.
8 valóban?
Mondjuk a nagyon jó pasik többsége is akar kapcsolatot pedig nekik a szexet megkapni annyi hogy elmennek bulizni és vihetnek is haza jó nőket... ráadásul nem kell egy nővel szexelni mint egy kapcsolatban hanem lehet többel is amit imádnak...
Akkor a 20-25-30 éves jo pasik miért akarnak kapcsolatban lenni és miért nem csak csajoznak mikor nagyon könnyen tudnának?
Kifejtem bővebben.
Lehet lepontozni, meg játszani az álszentet, de a pasik akkor is azért keresnek elsősorban kapcsolatot, hogy legyen kivel szexelni. Aki szerint nem így van, attól csak megkérdezném, hogy hányan adják be a válást, ha megszűnik a szex? Hányan lépnek emiatt félre? Lehet egy férfi őrülten szerelmes, isteníthet, hordozhat a tenyerén, de közben akkor is kell neki a szex. Egyszerűen így működnek.
Kérdező: nem írtál semmit a körülményekről, de az az érzésem, hogy akkor is azért kerültél kényszerhelyzetbe, mert a pasi elvárta a szexet, te egyáltalán nem akartad, és inkább leszoptad, hogy ne kelljen dugni vele, és békén hagyjon. Most meg elkezdtél ismerkedni, és ugyanúgy nem kívánod a szexet, mint az előző esetben. És egyszerűen csak húzni akarod, hogy megtörténjen, mert tudod, hogy kénytelen leszel aláfeküdni, különben elhagy. Ugyanolyan kényszerhelyzetben leszel, ugyanúgy azt fogod érezni, hogy a szex undorító és traumatikus.
Miért teszed ezt magaddal?
Valószínűleg az az alapprobléma, hogy aszexuális vagy. Vagyis egyáltalán nem kívánod a szexet, senkivel. Egy kapcsolat számodra kellemes részeire viszont vágynál. Ezt viszont úgy nevezik, hogy barátság.
Tehát ahelyett, hogy olyan szexuális helyzetekbe kényszeríted magad, amik újra és újra azt erősítik meg benned, hogy a szex undorító, inkább fogadd el, hogy te nem kívanod ezt, belőled ez az ösztön kimaradt. Férfiakkal pedig inkább nyíltan csak baráti kapcsolatra törekedj. Ha elkezd udvarolni, többet érez, akkor pedig őszintén mondd el, hogy te aszexuális vagy. Te is kedveled, szereted, de sem most, sem a közeljövőben nem akarsz vele lefeküdni. Ennek tükrében mit szeretne.
Így csak becsapod őt is, magadat is, és a megfelelési kényszered miatt csak idő kérdése az újabb trauma. Mondd el neki, hogy mit (nem) érzel, és hogy valószínűleg te sosem fogsz magadtól vágyni a szexre, elfogadja ezt így, vagy lépjetek tovább.
A szakítás még mindig jobb, mintha hagyod magad megdugni, miközben szenvedsz, de próbalsz úgy tenni, mintha minden rendben lenne. Aztán szakítasz, mert undorodsz a pasitól is, és látni se bírod. Ő meg azt se érti, hogy mi a baj, mert végig hazudtál.
Valakit szeretni és valakit kívánni nem ugyanaz.
#12 Szerintem kérdező első alkalma inkább erőszak vagy zsarolás lehetett. Egy baráttal megélt dolog még ha szar is, nem ekkora trauma mert saját döntésén, vállalásán alapszik.
Ezek után szerintem a többi következtetésed is téves, nem aszexuális hanem poszt traumatikus állapotban van.
Mindenképpen szakembert javaslok, hogy túljuss a traumádon. A szexualitás a párkapcsolat egyik alappillére, ha az nem működik, gondot fog okozni.
Csak akkor elvárható a párodtól, hogy bármeddig is várjon, ha te közben aktívan keresed a kiutat a helyzetből és terápiára jársz.
Ha csak ülsz, és pajzsként tartod magad elé, hogy "bocs, traumám van", de nem teszel a feldolgozásért semmit, akkor nem várhatsz tőle türelmet.
41N, erőszak áldozata.
Nőként írom, hagyd békén, és ne is legyen senkid, míg fel nem dolgoztad a traumát.
Engem is ért erőszak, de nem az új páromon vezettem le, "váratással". Mivan??? Egészséges kapcsolat alapja a szexualitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!