Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Undorodom a szexualis dolgokto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a szexualis dolgoktol mert tortent velem egy trauma, meddig varhatom el a paromtol hogy varjon ram e teren?

Figyelt kérdés

Evekkel ezelott tennem kellett valamit amit en nem akartam. Fiatal voltam, sem az eset utan sem elott nem volt kapcsolatom, nem volt semmi szexualis elmenyem, az volt az elso. Nem kellett lefekudni hanem mast kellett tennem, gondolom ebbol ertitek mit.

Most van valaki az eletemben, elmondtam mar neki ezt. Viszont nem tudom meddig varhatom el hogy varjon ram emiatt.

Egyszeruen azt erzem hogy a szex es az ahhoz kapcsolodo dolgok undoritoak es megalazoak, es en is az vagyok.

nov. 26. 23:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
6%
Mert azok is
nov. 27. 00:06
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Dokinál voltál már? Teszel valamit, hogy túl juss ezen?
nov. 27. 00:07
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak várod a csodát, akkor felesleges rád másnak várnia mert ez a helyzet magától jobb nem lesz. A szex pedig egy egészséges párkapcsolat egyik legjobb része. Ha jársz szakemberhez feldolgozni a traumát, akkor aki igazán szeret az megvárja a javulást.
nov. 27. 00:22
 4/19 anonim ***** válasza:
16%
Cica eladó
nov. 27. 00:40
 5/19 anonim ***** válasza:
22%
Normális pasit ne is remélj!
nov. 27. 02:17
 6/19 anonim ***** válasza:
30%

Vannak nők, akik ugyanezt az élményt másként élik meg.

Lehet, el kellene engedned a férfiakkal való ismerkedést sajnos.

Hetero párokat leginkább a szex köti össze.

"undorító", nem igazán szerepel a szókincsük között.

nov. 27. 04:29
 7/19 anonim ***** válasza:
33%
Kíméld meg a pasit magadtól, ne rabold az idejét. Ez a legjobb amit tehetsz.
nov. 27. 05:56
 8/19 anonim ***** válasza:
71%
A pasik leginkább azért akarnak kapcsolatot, hogy legyen kivel szexelni. Szerintem te így egyelőre ne ismerkedj, mert csak beszerzel pár új rossz tapasztalatot.
nov. 27. 06:28
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén azt a pasit és menj orvoshoz, aki segít feldoglozni a traumát (miért nem tetted eddig?). Amíg ezen nem vagy túl, mégis minek akarsz ismerkedni? Max egy impotens / aszexuális tudna veled kapcsolatban maradni, teljesen felesleges húzni a másikat és magadat is, ha nem ilyenre keresel szándékosan.
nov. 27. 06:38
 10/19 anonim ***** válasza:
92%
Semennyit... kezeltesd magad! Ez várakozással nem jön rendbe. szexuálpszichológus, vagy bármi pszichológust keress fel
nov. 27. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!