Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szemét dolog, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szemét dolog, ha valaki azt mondja egy nőnek, hogy a traumái nélkül nem biztos, hogy olyan jó ember és jó nő lenne?

Figyelt kérdés

Többször láttam, hogy ezt egy sátáni beszólásnak könyvelik el. Holott bók, a személyiségét dicsérem meg ilyenkor.

És úgy kell érteni, hogy ha pl. nem piszkálták volna a suliban, hanem ő lett volna a bulikirálynő, vagy ha nem alázza meg és dobja el az első pár barátja, akkor ő játszadozna férfiakkal. Így pedig elszenvedte a negatív dolgokat, felépítette magát és tele van önismerettel, empátiával.

És rengeteg tapasztalatom van arról, hogy ha egy nő semmi megrázkódtatást nem élt át, akkor általában olyan személyisége lesz, ami nem sok mélységet és értelmet hordoz. Határozottan ezt látom.

2023. márc. 6. 17:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudod nem kell ám mindent kimondani még ha bóknak is szánod cseppet sem hangzik annak.
2023. márc. 6. 17:29
 2/18 anonim ***** válasza:
11%

Ez nem szemét és semmi köze valaki nőiségéhez.

Én ismerkedéskor már viszonylag sok nővel beszélgettem erről az életem során és sokszor sokan arra jutottunk, hogy a traumáink formáltak minket és igen, a traumát átélt emberek személyiségének nagyobb mélysége van, jobban képesek az önreflexióra vagy a világról való mélyebb gondolkodásra is általában.

Én meg pont azt látom, hogy erről lehet normálisan beszélni a nőkkel és nem könyvelik el sátáni beszólásnak.

2023. márc. 6. 17:30
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor téged senki nem bántott soha, azért vagy ekkora seggfej?
2023. márc. 6. 17:31
 4/18 anonim ***** válasza:
98%

Határozottan hülye vagy.

Egyrészt nem érdekel, hogy valami agyhalott szerint dughatóbb lettem, mert suliban cikiztek és fizikailag is bántalmaztak, amitől a béka se99e alatt volt az önbizalmam. Szépen be is talált egy bántalmazó gyökér, aki szerint ez egy nagyon vonzó nő tulajdonság. Ennek "hála" nem bízok a férfiakban, és boldogabb vagyok kapcsolat nélkül. Ráérek sportolni, tudok magamra költeni, így elég sokan dugnának. De köszi, nem. Biztos, hogy lenne olyan is, aki kapcsolatot szeretne. De erre nem vagyok alkalmas, jelenleg egész biztosan nem.

Miért is jó, hogy bántottak? Plusz egy jó nő, akinél nincs semmi esélyed?

De a legütősebb érvem mégis az, hogy a barátnőim, kolléganőim közt a többség csinos, suliban is népszerű lány volt. Sokaknak a szülei is pénzesek. Mindegyikről azt tudom mondani, hogy igazán értékesek emberileg. Valószínűleg sokkal jobb a személyiségük, mint nekem.

2023. márc. 6. 17:32
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, és tudom, hogy a traumáim nélkül jobb ember lennék. Jóhogynemmár megtapsoljuk azokat, akik megaláztak, taperoltak, csúfoltak, aztán meg azt, aki bántalmazott, lehúzta az önbizalmam, fenyegetett, megtiport.
2023. márc. 6. 17:33
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

4. "Mindegyikről azt tudom mondani, hogy igazán értékesek emberileg. Valószínűleg sokkal jobb a személyiségük, mint nekem."

Saját magad relatív lenézése másokhoz képest és más emberek egekbe magasztalása a valóság mivoltukhoz képest sokkal erősebben. Ezek is tipikusak a traumatizált embereknél.

2023. márc. 6. 17:35
 7/18 anonim ***** válasza:
98%

"ha egy nő semmi megrázkódtatást nem élt át, akkor általában olyan személyisége lesz, ami nem sok mélységet és értelmet hordoz" = egy nő alapvetően nem értékes és nem jó ember, csak akkor lesz jó ember ha betörik mint egy állatot

Érdekes hogy férfiakra nem írják ezt itt ugye? A férfiak a traumától vadállatok lesznek, ami persze a gonosz nők hibája, akik nem b*sznak velük.

2023. márc. 6. 17:36
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Erre gondol amúgy. Akinek nincs traumája, annak van önbizalma, nem lehet manipulálni és leépíteni.
2023. márc. 6. 17:37
 9/18 anonim ***** válasza:
97%
Hal istennek, hogy vannak olyan nok, akar le tudjak alazni az ilyen degeneralt gyokereket, mint a kerdezo :D Remelem a trauman atesettek kozott is van egy csomo, akik inkabb epitkeztek belole (nem olyan ertelemben, ahogy a foggyos kerdezo gondolja), es nem leepultek.
2023. márc. 6. 17:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért szemét dolog, mert végeredményben azt mondod neki, hogy milyen rohadt jó, hogy szenvedett... ilyet meg nem mondunk annak, akit szeretünk. Vagy ha szóba kerül, akkor nem ebben a formában, hogy JÓ, hogy szenvedett, hanem hogy nézze a jó oldalát, mit kapott cserébe, vagy milyen jó dolog, hogy fel tudott belőle állni.

A másik meg az, hogy nem vagy sem jós, sem pszichológus, és nem tudhatod, hogy azok nélkül a szenvedések nélkül milyen ember lett volna belőle. Nem minden könnyű életű embernek ugyanaz a sorsa, nem mindenkiből lesz ugyanolyan felnőtt. Van, akinek roppant jó erkölcsi iránytűje van alapvetően, vagy nagyon jó nevelést kapott otthon, vagy csak simán empatikus. És ugyanúgy van olyan is, aki a traumákra úgy reagál, hogy "Oké, nem kellettem nektek? Akkor gyűlöllek titeket és ott teszek keresztbe, ahol tudok!".

2023. márc. 6. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!