Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaza lenne jól tettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza lenne jól tettem?

Figyelt kérdés

Barátnőm azt mondta könnyű nekem/könnyen beszélek mert, én mindennap látom a szüleim, velük vagyok.

Tény hogy családi cégben dolgozok, de van hogy egész héten nem is találkozok velük, vagy nem beszélek velük. Tesómmal együtt vagyok tény, de tőle max megkérdezem mi van velük.

Közel laknak hozzánk de nem több, ha gond van jönnek segitenek.

Az ő szülei 36kmre laknak, jóval fiatalabbak az enyémmel. Át se jönnek hozzá soha, ritkán hívják fel, de tőle elvarjak hogy haza járjon. Hugai se keresik őt max ha kell valami.

Én ezek miatt is meg ritkítottam az én családomban a kapcsolatot hogy neki ne legyen rossz.

nov. 25. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
"Én ezek miatt is meg ritkítottam az én családomban a kapcsolatot hogy neki ne legyen rossz." Kár volt.
nov. 25. 14:06
 2/11 anonim ***** válasza:

Miben van így igaza? Kinek jobb most? Csak neked rosszabb.

Náluk mások a viszonyok és a körülmények.

Mi az, hogy "elvárják", hogy hazajárjon? Minek?

nov. 25. 14:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"Én ezek miatt is meg ritkítottam az én családomban a kapcsolatot hogy neki ne legyen rossz."

Te nem vagy normális!

Ha ő elvágná késsel a kezét, akkor te is elvágnád a magadét?

Egyébként az, hogy az ember a szülei vállalkozásában dolgozik, lehet átok is, ha nehezen értenek szót egymással. Én pl. soha nem dolgoznék családi vállalkozásban. Csakis a szüleimtől külön.

És 36 km nem távolság. Nyilván azért nem mennek barátnődhöz a szülei, mert ők ilyenek, mert rossz a viszony vagy mit tudom én. Ez az ő keresztje, de nem értem, miért lenne neki jobb, ha te sem találkoznál a sajátjaiddal. Ha neki ennyire hiányoznak, akár kétnaponta meglátogathatja őket. De akik nem akarnak őhozzá jönni, azok felé nem értem miért pedálozik.

Úgy tűnik, mintha a barátnőd lelkileg nagyon nem lenne rendben. És ez a kapcsolat jövőjére nézve sem jó jel.

nov. 25. 14:09
 4/11 A kérdező kommentje:

Mert mikor próbáltam beszélni vele erről, hogy miért is jarsz haza ha ég a földdel egybeér akkor is havonta ha ők semmit se jönnek hozzád, mikor beteg voltál hónapokig akkor se.. akkor a fejemhez vágta hogy nekem könnyű mert itt a szüleim. Neki nincs itt senkije.

Már mondtam azt is, ha miattam nem jönnek akkor mondják mikor jönnének és addig elnegyek otthonról

nov. 25. 15:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Attól, hogy a szülei nem akarnak utazni, attól még a barátnőd szeretne találkozni velük, és neki SZÜKSÉGE van ezekre a boldogsághoz. Te meg ezt ilyen sértett büszkeségtudatból izomból oldanád meg... ahelyett, hogy ezt elfogadnád. Azért havi 1 alkalom nem a világvége. Az meg sztem elég szomorú, ha vki a családjával egy vállalkozásban dolgozik és hetekig egymás felé sem szagolnak. Azért nem ez az átlag.

Illetve azért neked tényleg könnyebb, hogy itt vannak a közelben.

nov. 25. 16:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak látom rajta hogy nem esik jól neki hogy így bánnak vele
nov. 25. 18:34
 7/11 anonim ***** válasza:
De ez az ő dolga, hogy hogy rendezi le, nem neked kell belepofázni, utasítgatni, hogy ő mit csináljon, a magas lóról beszélve.
nov. 25. 19:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Bótos gyerek, nem is írtad, hogy közelebb költöztek a szülei! Micsoda újdonság. Egyébként meg hülye vagy. Anyád boltjában dolgozol, tesóddal is írod, hogy gyakran találkoztok, mindennapos kapcsolatban vagytok, fizikai közelségben.

Erre cseszteted a nődet, hogy havonta egyszer találkozni a szüleivel.

Ahelyett, hogy békét hagynál neki, inkább játszod a mártírt, hogy akkor te se tartod a kapcsolatot a szüleiddel, MIATTA. Csak hogy neki jó legyen.

De ő ezt nem kérte, ez a te hülyeséged. Ő csak azt akarja, hogy neki hagyj békét, hagy menjen a szüleihez látogatni.

nov. 25. 21:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Az előző válaszokra reagálva:

Ha hónapokig tartó betegségem idején a szüleim 36 km-es "hatalmas" utazást sem vállalnak, hogy láthassanak, akkor a kérdezőhöz hasonlóan én se érteném, mi a fityfenének jár ő oda hozzájuk. Ill. arra volnék kíváncsi, hogy amikor a szüleinél együtt vannak, jó a hangulat? Ha jó, nem lehet őszintén beszélgetni arról, miért nem jönnek hozzá? Ha nem jó, akkor meg miért is megy hozzájuk?

"Mert neki csak ők vannak."

Óriási bullshit. Először ők NINCSENEK, mert magasról lesz...ják. Másodszor másoknak ki van? A szülein kívül a testvére(i), ha van(nak), továbbá egyéb rokonok, barátok, ismerősök, szomszédok stb. Ezek neki ugyanúgy ott lennének, mint lehetőségek. Ha senkije nincs a szülein kívül, azért leginkább magát okolhatja.

És legfőképpen ott lenne neki a párja, vagyis a kérdező. Ha a nőnek eszébe sem jut a kérdező, akkor kb. nullának tekinti, egy senki a szemében, amikor számba veszi, hogy "kik vannak neki".

Én ugyan nem maradnék olyan nő mellett, aki nullának tekint!

nov. 25. 22:02
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem tiltom hogy menjen. Csak sokszor a fejemhez vágja h nekem könnyű mert itt a szüleim. Hiába mondtam neki, hogy ne hazafelé orientálódj hanem az itteni életed rendezd be barátokkal stb és ne az legyen a prioritás hogy minden hónapban haza kell menni..és ennek rendeld alá az itteni dolgaid. Majd mész haza amikor ráérsz..

Amikor beteg volt senki nem jött meglátogatni őt, vagy megkérdezni h kell e segíteni esetleg bármiben.

A körülményekből adódóan

nov. 26. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!