Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy rosszul tettem, hogy szakítottam a pasimmal, tényleg igaza van hogy ilyen pasit többé nem fogok találni mint ő?
3 éve szakítottam a pasimmal, akkor megmondta, hogy meg fogom bánni és rosszul tettem hogy szakítottam vele, mert ilyen pasit nem fogok találni, mint ő.
Valóban nagyon szeretett, mindent megtett értem, szép 3 éves kapcsolat volt, de én hülye módon valami újra vágytam, valami új pasira, kapcsolatra.
Már 30 éves vagyok és még sehol semmi, jó két és fél éve keresem a párom, de valóban nincs senki, kb. 15 pasival próbálkoztam, de 80-90%-a csak szexet akart, kihasznált, vagy rájött hogy inkább nem akar komoly kapcsolatot stb. a maradék meg bunkó, buta volt
Lehet tényleg ő volt az igazi és soha nem találom meg a párom?
nemhinnem. minden pasi egyforma :)
38F
Minden pasi ezt mondja szakításkor :DDDD
Persze attól még lehet, hogy hiba volt szakítani. Miért nem próbálod meg őt visszahódítani?
Egy biztos 30 évesen már nehezebb dolgod van. 24 éves nő kompromisszummentes választás olyan vele egy korú férfinak is, aki már 30 éves kora előtt családod tervez.
Azok a férfiak meg, akik 30-ason 30 éves nőkkel akarnak ismerkedni már jellemzően kevésbé akarnak komoly kapcsolatot. Vagy már elváltak és van 1-2 gyerekük, innentől nő nekik csak rekreációra kell, vagy mert olyan önzők, hogy családot egyáltalán nem akarnak és csak szórakozni kell nekik mindig másik csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!