Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van? Tényleg én tettem tönkre az életét?

Figyelt kérdés

Exemmel 22 évesen jöttünk össze, és 16 évig voltunk együtt. A 16 év alatt sokat beszélgettünk családról, gyerekekről, mindketten úgy gondoltuk, hogy legalább egy gyermeket szeretnénk, és többször is próbálkoztunk, de minden teherbeesésemnek sajnos vetélés lett a vége. A hatodik vetélés, és rengeteg orvos, gyógyszerek után én belül magamban feladtam a gyerek témát, megviselt lelkileg ez az egész. A kapcsolatunk sem volt már a régi, egyre többet veszekedtünk, mert én többször felhoztam, hogy nem szeretnék már gyereket, nem akarok ezen újra és újra átesni, ő pedig erőltette, hogy de igen, majdcsak összejön.

Az utolsó vetélés után 2 évvel végül én mondtam ki, hogy legyen vége, mert nem ugyanazt akarjuk, nem közösek a célok, ő családot akar, én meg nem vagyok képes rá. Visszaköltözött a szüleihez 38 évesen.

Én azóta új életet kezdtem, nemrég új kapcsolatom is lett, amit az exem valahonnan megtudott, és írt nekem egy minősíthetetlen hangvételű emailt, hogy én mekkora egy r*banc féreg vagyok, hogy élem a világom az új párommal, miközben az ő életét tönkretettem, hogy évekig hitegettem a család ígéretével, miközben nem akartam gyereket, és hogy "visszakényszerítettem" a szüleihez, így hogy otthon lakik nem kell egy nőnek sem, és különben is 40 éves elmúlt, rám pazarolta a fél életét, én meg élem a kis felelőtlen életemet, ahelyett, hogy vele akartam volna rendbehozni a dolgokat.

Eléggé meglepett a levele, hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, azt sem tudom, hogy akarok-e rá válaszolni, egyelőre még próbálom megérteni, hogy mit akar ezzel.

Szerintetek igaza van? Felelős vagyok azért, hogy szerinte tönkrement az élete?

2022. máj. 17. 15:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
92%
töröld ki a levelét, és élj boldogan!
2022. máj. 17. 15:16
 2/28 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy vagy felelős! Ignoráld a levelet és ne is válaszolj rá. Ha 40 évesen csak a szüleihez tud menni, akkor nem veled van a baj.
2022. máj. 17. 15:16
 3/28 anonim ***** válasza:
93%
Hogy bírtad ki ilyen emberrel 16 évig? o.o
2022. máj. 17. 15:17
 4/28 anonim ***** válasza:
93%

Felnőtt ember, magáért felel.

Mondjuk ha már családot akartatok, az ember azt hitte volna, hogy nem egy nagy darab szarként vág bele, aki a párja nélkül az anyja vérét kényszerül szívni, mert egy életképtelen selejt. Mi volt a terve arra a forgatókönyvre, ha egyedül marad a gyerekkel?

Ne vicceljünk már, húzza ki szépen a seggéből a fejét, ráncokkal a pofáján épp ideje lenne felnőnie.

2022. máj. 17. 15:17
 5/28 A kérdező kommentje:
A 16 év alatt ilyen személyiségjegyeket egyáltalán nem mutatott, persze volt benne némi nárcisztikus hajlam, de így soha nem beszélt velem, nem jellemző rá. Nagyon meglepett. Ráadásul a szakítás után hónapokig volt lelkifurdalásom, hogy vajon jól tettem-e, agyaltam rajta sokáig, és mire teljesen túljutottam rajta, akkor meg jön egy ilyen levél... de köszönöm az eddigi válaszokat, örülök, ha úgy gondoljátok, nincs igaza :) Szükségem van kívülről jövő véleményekre.
2022. máj. 17. 15:19
 6/28 A kérdező kommentje:
Ez az egyik legfurább a levelében, hogy én kényszerítettem vissza a szüleihez, hiszen jó állása van, simán tudott volna hitelt felvenni egy lakásra, vagy akár albérletbe menni, nem volt kötelező visszaköltöznie oda. Nem is értem.
2022. máj. 17. 15:21
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki saját életéért felel. Szóval nem, nincs igaza.
2022. máj. 17. 15:23
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
A sok vetélés mellett, meg amiken keresztul mentél, meg csak ugy elmegy?
 9/28 anonim ***** válasza:
94%
Én rátaposnék még utoljára egy olyat, hogy megemlegeti örökre, majd soha többé nem írnék vissza.
 10/28 anonim ***** válasza:
90%
Minden élet egy ajándék, ilyenkor mégis elgondolkodik rajta az ember, hogy talán nem baj, hogy egy gyerek nem ilyen fészekbe - ilyen apával - született.
2022. máj. 17. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!