Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van? Tényleg én tettem tönkre az életét?
Exemmel 22 évesen jöttünk össze, és 16 évig voltunk együtt. A 16 év alatt sokat beszélgettünk családról, gyerekekről, mindketten úgy gondoltuk, hogy legalább egy gyermeket szeretnénk, és többször is próbálkoztunk, de minden teherbeesésemnek sajnos vetélés lett a vége. A hatodik vetélés, és rengeteg orvos, gyógyszerek után én belül magamban feladtam a gyerek témát, megviselt lelkileg ez az egész. A kapcsolatunk sem volt már a régi, egyre többet veszekedtünk, mert én többször felhoztam, hogy nem szeretnék már gyereket, nem akarok ezen újra és újra átesni, ő pedig erőltette, hogy de igen, majdcsak összejön.
Az utolsó vetélés után 2 évvel végül én mondtam ki, hogy legyen vége, mert nem ugyanazt akarjuk, nem közösek a célok, ő családot akar, én meg nem vagyok képes rá. Visszaköltözött a szüleihez 38 évesen.
Én azóta új életet kezdtem, nemrég új kapcsolatom is lett, amit az exem valahonnan megtudott, és írt nekem egy minősíthetetlen hangvételű emailt, hogy én mekkora egy r*banc féreg vagyok, hogy élem a világom az új párommal, miközben az ő életét tönkretettem, hogy évekig hitegettem a család ígéretével, miközben nem akartam gyereket, és hogy "visszakényszerítettem" a szüleihez, így hogy otthon lakik nem kell egy nőnek sem, és különben is 40 éves elmúlt, rám pazarolta a fél életét, én meg élem a kis felelőtlen életemet, ahelyett, hogy vele akartam volna rendbehozni a dolgokat.
Eléggé meglepett a levele, hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, azt sem tudom, hogy akarok-e rá válaszolni, egyelőre még próbálom megérteni, hogy mit akar ezzel.
Szerintetek igaza van? Felelős vagyok azért, hogy szerinte tönkrement az élete?
Felnőtt ember, magáért felel.
Mondjuk ha már családot akartatok, az ember azt hitte volna, hogy nem egy nagy darab szarként vág bele, aki a párja nélkül az anyja vérét kényszerül szívni, mert egy életképtelen selejt. Mi volt a terve arra a forgatókönyvre, ha egyedül marad a gyerekkel?
Ne vicceljünk már, húzza ki szépen a seggéből a fejét, ráncokkal a pofáján épp ideje lenne felnőnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!