Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van? Tényleg én tettem tönkre az életét?

Figyelt kérdés

Exemmel 22 évesen jöttünk össze, és 16 évig voltunk együtt. A 16 év alatt sokat beszélgettünk családról, gyerekekről, mindketten úgy gondoltuk, hogy legalább egy gyermeket szeretnénk, és többször is próbálkoztunk, de minden teherbeesésemnek sajnos vetélés lett a vége. A hatodik vetélés, és rengeteg orvos, gyógyszerek után én belül magamban feladtam a gyerek témát, megviselt lelkileg ez az egész. A kapcsolatunk sem volt már a régi, egyre többet veszekedtünk, mert én többször felhoztam, hogy nem szeretnék már gyereket, nem akarok ezen újra és újra átesni, ő pedig erőltette, hogy de igen, majdcsak összejön.

Az utolsó vetélés után 2 évvel végül én mondtam ki, hogy legyen vége, mert nem ugyanazt akarjuk, nem közösek a célok, ő családot akar, én meg nem vagyok képes rá. Visszaköltözött a szüleihez 38 évesen.

Én azóta új életet kezdtem, nemrég új kapcsolatom is lett, amit az exem valahonnan megtudott, és írt nekem egy minősíthetetlen hangvételű emailt, hogy én mekkora egy r*banc féreg vagyok, hogy élem a világom az új párommal, miközben az ő életét tönkretettem, hogy évekig hitegettem a család ígéretével, miközben nem akartam gyereket, és hogy "visszakényszerítettem" a szüleihez, így hogy otthon lakik nem kell egy nőnek sem, és különben is 40 éves elmúlt, rám pazarolta a fél életét, én meg élem a kis felelőtlen életemet, ahelyett, hogy vele akartam volna rendbehozni a dolgokat.

Eléggé meglepett a levele, hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, azt sem tudom, hogy akarok-e rá válaszolni, egyelőre még próbálom megérteni, hogy mit akar ezzel.

Szerintetek igaza van? Felelős vagyok azért, hogy szerinte tönkrement az élete?

2022. máj. 17. 15:13
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem tudott mit kezdeni azzal, amit én átéltem, mindig azt mondta, hogy ő nem érzi úgy, ahogy én, azt a típusú fájdalmat nem érezheti. De szerinte idővel sikerült volna - viszont én meg már nem akartam, azóta sem akarok gyereket, ez már nem is fog változni. Elég volt a próbálkozásokból. Őszintén szólva én is úgy gondolom, hogy talán jobb, hogy nem jött össze akkor egyszer sem. Nem lettünk volna boldog család szerintem. Köszönöm a válaszokat!
2022. máj. 17. 15:30
 12/28 anonim ***** válasza:
77%
Azóta lett gyereked?
2022. máj. 17. 15:31
 13/28 anonim ***** válasza:
82%
csak most olvastam a válaszodat
2022. máj. 17. 15:32
 14/28 anonim ***** válasza:
95%

Kedves XY!

Nem tiltottam meg, hogy felnőtt ember módjara viselkedj, és kivegyél egy albérletet, és arra sem utasitottalak, hogy költözz vissza anyádhoz! Nagyon sajnálom, hogy nem kockaztattam meg a 7. vetélést is. (Tudom, hogy leszarod, hisz nem a te tested) Viszont a sikertelenség épp úgy állt rajtad is, mint rajtam!

Nekem is épp oly fájdalmas volt meghozni ez a döntést X hónappal ezelőtt, viszont jelen leveled után, már nem érzek így egyáltalán, mi több, talán jobb is, hogy egy ilyen embernek nem szültem! Lehet, hogy a nők, akiknek "nem kellesz", jobb emberismerők mint én...és ők kiszurták, amit én 16 év alatt nem tudtam! Mindenestre,

minden jót kívánok, és kívánom, hogy találj egy magadhoz hasonló társat!

2022. máj. 17. 15:33
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem lett, nem is szeretnék már. A mostani párom is partner ebben szerencsére, ő sem szeretne gyereket, így nincs már rajtam ilyen nyomás, hogy újra próbálkoznom kellene, újra átélni mindent.
2022. máj. 17. 15:34
 16/28 anonim ***** válasza:
14%
Csalódott, elment a fél élete, sikertelenségek. Meg lehet érteni. Azokkal a hozzászólókkal nem értek egyet akik szerint ő ilyen volt 16 évig, mert biztosan nem.
2022. máj. 17. 15:35
 17/28 A kérdező kommentje:
14: :D köszönöm :)
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem lehet megérteni.
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy olyan kérdés, ami normális, értelmes, nem az incel-alphamale-egyszerűmelós-megcsalós-golddigger f*shalmaz, és még a helyesírás is rendben! :D

Bocs az offért. De a kérdésre válaszolva, nem a te felelősséged, hogy ő mit kezd az életével. Gondolom valamiért felcseszte az agyát, hogy megtudta, te épp boldog vagy valakivel, és szépen rád zúdította a mamahoteles keserűségét. Szerintem ne válaszolj, felesleges, csak engedd el és felejtsd el, esetleg tiltsd le. Nem te vagy a hibás ebben.

2022. máj. 17. 15:50
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

16

Igen, és szerinted aki erre igy reagal, hogyan reagal arra, hogy mondjuk a gyerek éveken át fel fog kelni éjszaka, úgy 10x, és még ideírhatnék egy csomó dolgot

2022. máj. 17. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!