Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy esne nektek, ha visszajutna a fületekbe, hogy bejöttök egy konkrét kolléganőnek?
Minden esetben, tehát ha nektek is bejön, vagy nem jön be.
Én nőként tudom, hogy bejövök 1-2 kollégának, de nőként talán azért más, mert a többségünk már megszokta, hogy pár ember mindig van, akinek épp bejön. Én ugyanolyan lazán elbeszélgetek ezekkel a kollégákkal, ők is velem, nincs semmi kínosság. Nem arról van szó, hogy én lennék életük szerelme. Nálam sem erről van szó az adott kolléga felé. De nem tudom, hogy titokban kellene-e tartanom, vagy “pletyizhetek-e” róla azoknak, akikkel jóban vagyok, tartanom kell-e attól, ha visszajut az illető fülébe, azzal gondot okozok-e neki.
Hát ha akarsz valamit karácsonyi céges bulin, akkor jól teszed, ha elindítod a pletykádat az útjára 😃
Amúgy nem jelentene úgy semmit ez az infó. Ha valaki érdekes számomra, akkor annak keresem a társaságát, főleg ilyen egyszerű helyen, mint a munkahely, ahol bármikor tudok beszélni másokkal.
Én már voltam így.
Nagyon furcsa volt, szerencsére tényleg nyitott volt rá a lány, és könnyen ágyba tudtam vinni
Hàrmas!
Miután àgyba vitted, folytatódott a sztori,vagy leépítetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!