Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, hogy esne nektek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogy esne nektek, ha visszajutna a fületekbe, hogy bejöttök egy konkrét kolléganőnek?

Figyelt kérdés

Minden esetben, tehát ha nektek is bejön, vagy nem jön be.

Én nőként tudom, hogy bejövök 1-2 kollégának, de nőként talán azért más, mert a többségünk már megszokta, hogy pár ember mindig van, akinek épp bejön. Én ugyanolyan lazán elbeszélgetek ezekkel a kollégákkal, ők is velem, nincs semmi kínosság. Nem arról van szó, hogy én lennék életük szerelme. Nálam sem erről van szó az adott kolléga felé. De nem tudom, hogy titokban kellene-e tartanom, vagy “pletyizhetek-e” róla azoknak, akikkel jóban vagyok, tartanom kell-e attól, ha visszajut az illető fülébe, azzal gondot okozok-e neki.

ma 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha akarsz valamit karácsonyi céges bulin, akkor jól teszed, ha elindítod a pletykádat az útjára 😃

Amúgy nem jelentene úgy semmit ez az infó. Ha valaki érdekes számomra, akkor annak keresem a társaságát, főleg ilyen egyszerű helyen, mint a munkahely, ahol bármikor tudok beszélni másokkal.

ma 20:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy lesz céges buli?😂 (Nem minden cég tart.) Nem tudunk amúgy bármikor beszélni, mert mind a ketten olyan típusok vagyunk szerintem, hogy bele vagyunk bzulva a munkába. Én kimegyek néha dohányozni, ő meg ebédel, ennyi, azon kívül csak a meló. A többi kolléga szokott leállni és percekig szövegelni másokkal, mi nem igazán. (Nem együtt dolgozunk, de nem látom sosem csak úgy cseverészni, én is csak azokkal szoktam, akik hozzám jönnek, de közben dolgozom, őt is csak akkor látom felállni, ha a meló miatt megy valahova illetve én szünetben azzal csevegek, aki épp kint van. Rá kellene szoknom az ebédlőre lehet. :D)
ma 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már voltam így.

Nagyon furcsa volt, szerencsére tényleg nyitott volt rá a lány, és könnyen ágyba tudtam vinni

ma 20:45
 4/9 mandragora.gyoker ***** válasza:
100%
Megdugnám
ma 20:50
 5/9 A kérdező kommentje:
4# Na jó, de akkor is, ha nem jön be különösebben?😂
ma 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Hàrmas!

Miután àgyba vitted, folytatódott a sztori,vagy leépítetted?

ma 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor marad az ebéd, onnan nehezebben tud elmenekulni a másik:D
ma 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon örülnék a dolognak: sohasem volt még párkapcsolatom, barátság, ilyesmi sem.
ma 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Megpróbálják megdugni, ennyi.
ma 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!