Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnéted? Barátom eléggé szexuális túlfűtöttségű levelet kapott a kolléganőjétől. Tagadnak mindnet.
Barátom tavaly lefeküdt a kolleganőjevel. (Utana nem sokkal jöttünk össze)
Azt mondta nincs köztük semmi. De ahogy mesélt a csajról olyan érzésem volt ,hogy nyomul rá.
Na és ma megtaláltam egy szülinapjára írt levelet amibe azt írja a csaj ,hogy szerelmes belé és mennyire össze illenek. Szexuális dolgokat is írt bele (amiből nem derülki hogx valóban egy alkalomról vagy esetleg többről van szó)
A csaj házas. Barátom azt mondja semmi nem történt köztük azóta sőt nem is látta még a levelet.
Írtam a csajnak ő azr mondja csak viccből írta mert poénkodtak vele,hogy tuti belezúgott a csaj a barátomba. És,hogy beledugta a táskájába a levelet mikor az irodába voltak.
Nagyon nem tudom mit is gondoljak. Nagyon hihetetlen ez a történet. De a barátom nagyon kiáll amellett hogy ő sose látta azt a levelet és semmi nincs köztük. A csaj is nagyon ezt mondja. Meg hogy akkor már rég együtt lennének ha együtt akarnának. És mért tartana a férje mellett mást és stb.
Nen tetszik neki hogy a barátod "beintett" neki és le se sz.rja🤣
Csak ogy tovább veregesd hátba a srácot.
Személy szerint én ezt a mesét nem annyira hinném el.
Összejàrtak, tehát adott köztük a brutális vonzalom.Innentől nekem kétségem sem lenne afelől,mi a pálya.
Szimplán hàtra lépnék kettőt, aztán hagynàm őket kamatyolni.
Természetesen azért előtte mindkettő megkapnà a magàét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!