Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nős családos férfi nézegeti a kolléganőjét munka közben, akkor ott már csak a nőn múlik mi lesz?
Hogy lesz e folytatása a dolognak..
Az ilyen nézegetés annak kifejezése a férfi részéről, hogy ő nyitott lenne többre is?
Vagy ezt akkor is csinálják férfiak, ha nem akarnak kokrétan semmit?
Igen, a legtöbb férfi, aki ennyire bámul, az félre is dugna, tapasztalat.
Fiatal, csinos nő vagyok, utcán, boltban is sok nős pasi annyira bámul, hogy szinte belökné az árokba a feleségét, ha lehetne.😂
Engem is nézeget egy ilyen férni. Néha úgy érzem magam, mintha egy kifutón sétálnék és ő lenne a közönség. Köszönő viszonyban vagyunk csak, de eleinte azért mondta, hogy jó munkát, meg jó pihenést. Ilyesmi. De mivel tudtam, hogy házas nem igazán csinálok semmit, nem adom alá a lovat. Így marad, hogy bámul. Nem tudom... Vajon ha nyitottabb lennék lépne is valamit, vagy csak a szemét legelteti.
De ez sosem fog kiderülni. :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Vigyázz, nehogy így járj. A szerető mindig lejjebb van mint a feleség, gyerekek anyja. Akkor is ha több szeretője van.
Ok, szóval ha ilyen szemezős, nézegetős módon viselkedik felém egy férfi kolléga (aki nős), azt vehetem úgy mintha ajánlatot tett volna, én meg eldönthetem élek e vele vagy sem. Vagy mondhatjuk, kinézett magának erre a célra.
Nem fogok ilyenbe belemenni, nyugodjatok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!