Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barito kérdése:
Az zaklatás ha egy férfi mindig odamegy beszélgetni az egyik kolléganőjéhez (pl. napi 1x-2x) miközben a nő "hagyja" de magától nem kezdeményez beszélgetést az illetővel?
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 15:24
2/19 anonim válasza:
Nem. Onnantól zaklatás, ha megmondja, hogy nem akar veled beszélgetni, te pedig vissza vissza járkálsz. Bár magasabb eqs emberek leveszik, és békén hagyják a másikat, ha az passzív. Meg van félemlítve valamivel? Pl te vagy a főnöke, és ezért úgy érzi nem küldhet el, mert akkor kirúgod?
3/19 anonim válasza:
nem, csak viszonzatlan érdeklődés
4/19 anonim válasza:
"Bár magasabb eqs emberek leveszik, és békén hagyják a másikat, ha az passzív."
Sztem sok férfi érzi ezt, csak úgy van vele, amíg nem mondják ki nyíltan, addig csinálják.
6/19 anonim válasza:
Még nem zaklatás. De figyeld meg, hogy reagál ha beszélsz vele. Ha látod, hogy nem érdekli a mondókád csak nem akar bunkó lenni, akkor inkább hagyd mert az vér ciki.
7/19 anonim válasza:
#4 pontosan ahogy mondod.
Én kifejezetten érzékeny vagyok az ilyesmire, az első apró jelet észreveszem, de régebben voltam bunkó, hogy nem érdekelt amíg ki nem mondta az illető.
8/19 anonim válasza:
Dehogy! Magától lehet fél kezdemenyezni, meg sok nő vallja azt, hogy kezdeményezzen a férfi.
Én sem merek. De ig várom, hogy oda jöjjön. Ha mosollyal fogad, akkor örül neked hidd el.
32 /N
10/19 anonim válasza:
Nem mosolygok valakire, ha nem érdekel. Azt látod.
Ha vidám és csillogó szemekkel néz rád, ott nincs több kérdés szerintem 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!