Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az zaklatás ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Az zaklatás ha egy férfi mindig odamegy beszélgetni az egyik kolléganőjéhez (pl. napi 1x-2x) miközben a nő "hagyja" de magától nem kezdeményez beszélgetést az illetővel?

Figyelt kérdés

2022. márc. 8. 15:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. márc. 8. 15:30
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Onnantól zaklatás, ha megmondja, hogy nem akar veled beszélgetni, te pedig vissza vissza járkálsz. Bár magasabb eqs emberek leveszik, és békén hagyják a másikat, ha az passzív. Meg van félemlítve valamivel? Pl te vagy a főnöke, és ezért úgy érzi nem küldhet el, mert akkor kirúgod?
2022. márc. 8. 15:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
nem, csak viszonzatlan érdeklődés
2022. márc. 8. 16:12
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

"Bár magasabb eqs emberek leveszik, és békén hagyják a másikat, ha az passzív."

Sztem sok férfi érzi ezt, csak úgy van vele, amíg nem mondják ki nyíltan, addig csinálják.

2022. márc. 8. 16:22
 5/19 anonim ***** válasza:
68%
Nem, csak ciki.
2022. márc. 8. 16:58
 6/19 anonim ***** válasza:
59%
Még nem zaklatás. De figyeld meg, hogy reagál ha beszélsz vele. Ha látod, hogy nem érdekli a mondókád csak nem akar bunkó lenni, akkor inkább hagyd mert az vér ciki.
2022. márc. 8. 19:12
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

#4 pontosan ahogy mondod.

Én kifejezetten érzékeny vagyok az ilyesmire, az első apró jelet észreveszem, de régebben voltam bunkó, hogy nem érdekelt amíg ki nem mondta az illető.

2022. márc. 8. 19:20
 8/19 anonim ***** válasza:
92%

Dehogy! Magától lehet fél kezdemenyezni, meg sok nő vallja azt, hogy kezdeményezzen a férfi.

Én sem merek. De ig várom, hogy oda jöjjön. Ha mosollyal fogad, akkor örül neked hidd el.

32 /N

2022. márc. 11. 12:14
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Kivéve ha műmosoly.
2022. márc. 11. 12:23
 10/19 anonim ***** válasza:
45%

Nem mosolygok valakire, ha nem érdekel. Azt látod.

Ha vidám és csillogó szemekkel néz rád, ott nincs több kérdés szerintem 😉

2022. márc. 11. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!