Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van párom és szeretem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom és szeretem, de nagyon vonzom a férfiakat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Zavar hogy mindenki bepróbálkozik, idegesítő egy idő után. Már előre tudom miért szólít meg valaki, minden ürügyet ismerek, legszívesebben nem is reagálnék már vissza egyáltalán, de az meg bunkóság. Ti mit tennétek?

2021. nov. 18. 15:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%

Legyél bunkó.

Nem, nem viccelek, tényleg legyél az velük.

2021. nov. 18. 15:36
 2/23 anonim ***** válasza:
51%

Légy velük szemben flegma és ha erőszakoskodik továbbra is, akkor kérjed meg, hogy hagyjon békét, mert rendőrt hívsz.

Nem kihívóan öltözködsz?

2021. nov. 18. 15:56
 3/23 anonim ***** válasza:
20%
Ohh mekkora probléma... nagyobb sose legyen..
2021. nov. 18. 16:03
 4/23 anonim ***** válasza:
51%

"Szia, bocsi, de--"

"Helló, ne haragudj hogy félbeszakítalak, de ez már a sokadik hasonló eset: ha ismerkedni szeretnél, akkor előre leszögezem, hogy nem szeretnék. Ha másról van szó, akkor viszont figyelek"

2021. nov. 18. 16:07
 5/23 anonim ***** válasza:
93%

Hűha! Nekem van férjem és ha valaki bepróbálkozik, akkor kedvesen elutasítom. Azért ez nem olyan bonyolult. Ha nem fogja fel az illető, akkor harmadszorra bunkón utasítom el.

Ha nem vagy bűnronda, akkor a férfiak próbálkozni fognak. Ilyen az élet, semmi csoda ninca benne.

2021. nov. 18. 16:08
 6/23 anonim ***** válasza:
55%
Legyél mindig kicsit büdös. 🤷‍♂️😆
2021. nov. 18. 16:13
 7/23 anonim ***** válasza:
20%

Van párom és szeretem, DE....

na itt bukik el az egész. Ha szeretsz valakit, nincs DE.

Nem tudsz nemet mondani, vagy mi? Érdekes, a nők többsége olyan könnyen mond nemet, mint ahogy a légy felröppen ha le akarod csapni

2021. nov. 18. 16:39
 8/23 anonim válasza:
71%
Szerintem illedelmesen legyél őszinte a próbálkozókkal, és mondd ki, hogy foglalt vagy. Ha nem értenek az első szóból, akkor válts bunkóüzemmódra.
2021. nov. 18. 16:50
 9/23 anonim ***** válasza:
17%
Ez addig probléma a nőknél, míg 30 éves koruk után el nem kezd kopni a többségük szépsége, és már a kutya sem lesz kíváncsi rájuk. Akkor meg az lesz a baj, hogy nem kellenek a pasiknak.
2021. nov. 18. 17:51
 10/23 anonim ***** válasza:
76%

Haha, te most dicsekszel vagy panaszkodsz? 🤔😅

Amúgy jól írják, addig örülj. Lesz még olyan mikor a béka feneke alatt lesz az önbizalmad. akkor majd örülnél egy ilyen kis "tuningnak"

2021. nov. 18. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!