Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom és szeretem, de nagyon vonzom a férfiakat, mit tegyek?
Legyél bunkó.
Nem, nem viccelek, tényleg legyél az velük.
Légy velük szemben flegma és ha erőszakoskodik továbbra is, akkor kérjed meg, hogy hagyjon békét, mert rendőrt hívsz.
Nem kihívóan öltözködsz?
"Szia, bocsi, de--"
"Helló, ne haragudj hogy félbeszakítalak, de ez már a sokadik hasonló eset: ha ismerkedni szeretnél, akkor előre leszögezem, hogy nem szeretnék. Ha másról van szó, akkor viszont figyelek"
Hűha! Nekem van férjem és ha valaki bepróbálkozik, akkor kedvesen elutasítom. Azért ez nem olyan bonyolult. Ha nem fogja fel az illető, akkor harmadszorra bunkón utasítom el.
Ha nem vagy bűnronda, akkor a férfiak próbálkozni fognak. Ilyen az élet, semmi csoda ninca benne.
Van párom és szeretem, DE....
na itt bukik el az egész. Ha szeretsz valakit, nincs DE.
Nem tudsz nemet mondani, vagy mi? Érdekes, a nők többsége olyan könnyen mond nemet, mint ahogy a légy felröppen ha le akarod csapni
Haha, te most dicsekszel vagy panaszkodsz? 🤔😅
Amúgy jól írják, addig örülj. Lesz még olyan mikor a béka feneke alatt lesz az önbizalmad. akkor majd örülnél egy ilyen kis "tuningnak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!