Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom és szeretem, de nagyon vonzom a férfiakat, mit tegyek?
Nálam két dolog jött be: kapcsolati állapot kirakása a profilomra és eljegyzés.
Már elég a gyűrűt felmutatnom egy "bocsi, de foglalt vagyok" keretében és senki nem gondolja kamunak.
Irigylem a problémádat.
Csúnyulj meg! Mondjuk nehéz lesz, annak születni kell. Nekem sikerült, akkorát buktam a genetikai lottón, hogy sehol senki nem próbálkozik nálam, ellenben ha épp nincs szerencsém, akkor levegőnek nézés helyett fanyalgást, lenézést, lesajnálást kapok. Na, ha ilyen helyzetben lennél, visszasírnád a jelenlegit!
valószinűleg úgy öltözködsz és viselkedsz, hogy ez nem véletlen, mindent megteszel érte, hogy amit nem szeretnél bekövetkezzen.
Less figyelem azokra a dolgokra amikor több időt töltesz magaddal, maradj átlagos, és a figyelmedet vedd le ezekről a mindenkinek tetszem és vonzom gondolatokról
15# csak nem riba.cképzőben vagy tanár?
Amúgy ha van probléma, amit én nem értek (illetve mondvacsináltnak tartok), akkor az EZ. A másoknak tetszés. Ez, de most komolyan, kit zavar? Létezik olyan ember, aki ténylegesen negatív élményként éli meg azt, hogy mások érdeklődését magára tereli?
Ez teljesen logikátlan és életellenes.
Ennek pont, hogy erősítenie kéne a párkapcsolatot. Egyrészt: a srác örülhet, hogy az övé vagy, mert mások is "sorban állnak" érted. Magyarán (nagy valószínűséggel) nem kérdés, hogy meg fog-e becsülni téged. Másrészt: neked is imponál, hogy nem csak egy embernek tetszel. Jobb lesz az önbecsülésed, ezáltal nőisesebbnek, vonzóbbnak, szexibbnek fogod magad érezni, kicsattanó libidóval és életerővel. (Nem pedig azzal a keserédes érzéssel vagy benne a kapcsolatban, hogy neked ez jutott, senki rád sem néz)
Szóval aki ebből problémát csinál, az - elnézést, hogy ezt mondom - de véleményem szerint kifogást keres (lásd 7-es válaszom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!