Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van párom és szeretem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom és szeretem, de nagyon vonzom a férfiakat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Zavar hogy mindenki bepróbálkozik, idegesítő egy idő után. Már előre tudom miért szólít meg valaki, minden ürügyet ismerek, legszívesebben nem is reagálnék már vissza egyáltalán, de az meg bunkóság. Ti mit tennétek?

2021. nov. 18. 15:26
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
És ha megszólítanak nem mondom hogy nem, főleg mert nem mindig eldöntendő kérdés jön, nem is mindigkérdés jön. Annyi hogy bunkó sem akarok lenni, barátnőm is ebben van. Nem épp nagy probléma, csak gondoltam vagyis kíváncsi voltam más nők hogyan oldják meg. Kaptam egy két hasznos választ, amit köszönök. Most a tudományos érveléseid nem kötnek le, csak a tapasztalataimnak élek.
2021. nov. 24. 13:29
 22/23 anonim ***** válasza:

20#

A lényeget már leírták előttem, illetve nem tudom, mire vagy kíváncsi. El kell hessegetni, le kell koptatni a próbálkozókat. Ennyi kábé a megfejtés.

En egy kicsit tovább gondoltam a dolgot (elnézést), mert számomra hihetetlen, hogy ennyire százas szög egyszerűségű kérdésre valakinek nincsenek a tarsolyában megoldási opciói..

2021. nov. 24. 13:30
 23/23 A kérdező kommentje:
Semmibaj :) nem..már rendben van minden. Köszönöm a válaszokat.
2021. nov. 24. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!