Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barito kérdése:
Az zaklatás ha egy férfi mindig odamegy beszélgetni az egyik kolléganőjéhez (pl. napi 1x-2x) miközben a nő "hagyja" de magától nem kezdeményez beszélgetést az illetővel?
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 15:24
11/19 anonim válasza:
Én mindenkire így nézek, aki megszólít. Ez az alap. Ha öreg néni az utcán megkérdezi, merre van az sztk, arra is így nézek.
12/19 anonim válasza:
Én is mindenkire mosolygok kivéve ha pont ideges vagyok vagy rohanok.
13/19 anonim válasza:
Na azért mosoly és mosoly között óriási a különbség. Ti is tudjátok. Kétlem, hogy egy neked tetsző személyre úgy mosolyogsz, ahogy a sarki patikusra. 🤣
14/19 anonim válasza:
Hát nem tudom, munkahelyen és patikában ugyanúgy mosolygok. Ahogy pl otthoni lyukas macinacit sem veszek egyik helyre sem.
15/19 anonim válasza:
Ti tudjátok, elég baj, ha egy neked tetsző emberre ugyanúgy mosolyogsz. Akkor szerencsétlen honnan vegye a jeleket? 😅
16/19 anonim válasza:
Nem küldök jeleket. Arról van szó, hogy a faszi mászkál a nő nyakára. Én arra is mosolyogva nézek, aki zavar munka közben. Ez ilyen reflex.
17/19 anonim válasza:
Nem ismerjük a körülményeket. Egy két szót váltani nem a nyakára járás.
Én pont ebben a helyzetben vagyok. Én vagyok a nő és nagyon kedvelem egyik munkatársam,és mindig alig várom, hogy mikor jön már megint oda.
Aki nem érdekel, azt leeazom, egy ne haragudj, de muszáj dolgoznom dumával.
18/19 anonim válasza:
amikor már a kocsmáros néni is azt mondja ne szólj hozzá na akkor baj van.
19/19 anonim válasza:
Miért pontoztatok le ennyire, mert leírtam szerintem van különbség. Imádom, mikor feltesznek egy kérdést, ha a válasz nem tetszik, lepontoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!