Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az zaklatás ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Az zaklatás ha egy férfi mindig odamegy beszélgetni az egyik kolléganőjéhez (pl. napi 1x-2x) miközben a nő "hagyja" de magától nem kezdeményez beszélgetést az illetővel?

Figyelt kérdés

2022. márc. 8. 15:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%
Én mindenkire így nézek, aki megszólít. Ez az alap. Ha öreg néni az utcán megkérdezi, merre van az sztk, arra is így nézek.
2022. márc. 11. 12:43
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
Én is mindenkire mosolygok kivéve ha pont ideges vagyok vagy rohanok.
2022. márc. 11. 13:58
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Na azért mosoly és mosoly között óriási a különbség. Ti is tudjátok. Kétlem, hogy egy neked tetsző személyre úgy mosolyogsz, ahogy a sarki patikusra. 🤣
2022. márc. 11. 14:00
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Hát nem tudom, munkahelyen és patikában ugyanúgy mosolygok. Ahogy pl otthoni lyukas macinacit sem veszek egyik helyre sem.
2022. márc. 11. 14:19
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
Ti tudjátok, elég baj, ha egy neked tetsző emberre ugyanúgy mosolyogsz. Akkor szerencsétlen honnan vegye a jeleket? 😅
2022. márc. 11. 14:24
 16/19 anonim ***** válasza:
71%
Nem küldök jeleket. Arról van szó, hogy a faszi mászkál a nő nyakára. Én arra is mosolyogva nézek, aki zavar munka közben. Ez ilyen reflex.
2022. márc. 11. 14:27
 17/19 anonim ***** válasza:
96%

Nem ismerjük a körülményeket. Egy két szót váltani nem a nyakára járás.

Én pont ebben a helyzetben vagyok. Én vagyok a nő és nagyon kedvelem egyik munkatársam,és mindig alig várom, hogy mikor jön már megint oda.

Aki nem érdekel, azt leeazom, egy ne haragudj, de muszáj dolgoznom dumával.

2022. márc. 11. 15:16
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
amikor már a kocsmáros néni is azt mondja ne szólj hozzá na akkor baj van.
2022. márc. 11. 15:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Miért pontoztatok le ennyire, mert leírtam szerintem van különbség. Imádom, mikor feltesznek egy kérdést, ha a válasz nem tetszik, lepontoz.
2022. márc. 11. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!