Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lesz valaki zaklató? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz valaki zaklató? Mi vihet rá egy embert arra, hogy egy esetleges elutasítás vagy szakítás esetén elkezdje zaklatni a kiszemeltjét? Egyáltalán mit remélnek? Hogy az áldozat majd meggondolja magát?

Figyelt kérdés

2021. okt. 1. 19:03
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
88%
Mintha azt kérdeznéd, h valaki miért lesz borderline-os...külső tényezők minimàl, öröklött elmebetegségek maxi kiszerelésben.
2021. okt. 1. 19:07
 2/12 anonim ***** válasza:
1. de honnan van ennyi önbizalmad ilyen kevés hozzáértéssel?
2021. okt. 1. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
PL nem tudja elfogadni a volt pàrja ember döntèsèt, vagy zavarja az egojat az elutasítás
2021. okt. 1. 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:
4%

Középsuliban kezdődött, a lány egy tündéri báránybőrbe bújt farkas volt, aki hihetetlen jól hazudott, folyamatosan mindenkit átvert, kihasznált, elárult... szerelmes voltam belé :)

Azt az egyet nem fogta fel, hogy ugyanolyanok vagyunk - mindenki más "könnyű prédaállat" volt, de mi csúcsragadozók, valamilyen szinten éreztük, hogy a többiek felett állunk.

"mit remélnek? meggondolja magát?" - A csaj mindig valami életképtelennel járt, akit megcsalt egy másik életképtelennel... sose értettem miért csinálja. Én meg még mindig szerelmes vagyok belé, és ami azt illeti másba sosem voltam, próbáltam, de... farkasként bárányba?! :) Úgy vagyok vele, hogy majd megjön az esze, és összejövünk - még kalandozik, de családalapításnál más szempontok vannak...

31/F

2021. okt. 1. 20:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

#4 Ez elég beteg. Tiniként még elmegy, de szerintem most már kezeltesd magad.

Én is voltam kb. 18-19 éves koromig egyik évfolyamtársam "zaklatója", mert szerelmes voltam belé, azóta ha visszagondolok vérciki 😀 De akkor tiniként azt reméltem, hogyha majd látja, hogy "küzdök érte", akkor lehet kapok egy esélyt tőle. Sajnos valószínűleg inkább ijesztő lehetett számára, de hát kölyök voltam még. Azért egy felnőtt ember már tudja használni az eszét, és elengedni valakit. Ha meg nem tud a korához méltóan viselkedni, akkor ott baj van.

2021. okt. 1. 20:53
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
hát hogy ő zaklatott, akár a maga keltette belső megélései miatt, akár az ex zaklatta fel inkorrektséggel, egészsége megkárosításával például, vagy kifosztotta, stb.
2021. okt. 1. 21:22
 7/12 anonim ***** válasza:
74%

#4 Lököd itt a farkasos dumát közben a fél város végigmegy az "álomnőn". :DD

Lehet másik farkaslányt kéne kiszemelned.

2021. okt. 1. 21:40
 8/12 anonim ***** válasza:
59%

És még annak se kell😀

2021. okt. 1. 22:54
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
A legjobbnak érzi önmagát, nem szeretné, hogy másé legyen a kiszemelt.
2021. okt. 2. 05:53
 10/12 anonim válasza:
100%
Arra tudtuk valami módszert, hogyan lehetne az ilyennel elérni, hogy befejezze, ha már évek óta tart és nem hatja meg semmi?
2023. aug. 24. 12:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!