Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz valaki zaklató? Mi vihet rá egy embert arra, hogy egy esetleges elutasítás vagy szakítás esetén elkezdje zaklatni a kiszemeltjét? Egyáltalán mit remélnek? Hogy az áldozat majd meggondolja magát?
Középsuliban kezdődött, a lány egy tündéri báránybőrbe bújt farkas volt, aki hihetetlen jól hazudott, folyamatosan mindenkit átvert, kihasznált, elárult... szerelmes voltam belé :)
Azt az egyet nem fogta fel, hogy ugyanolyanok vagyunk - mindenki más "könnyű prédaállat" volt, de mi csúcsragadozók, valamilyen szinten éreztük, hogy a többiek felett állunk.
"mit remélnek? meggondolja magát?" - A csaj mindig valami életképtelennel járt, akit megcsalt egy másik életképtelennel... sose értettem miért csinálja. Én meg még mindig szerelmes vagyok belé, és ami azt illeti másba sosem voltam, próbáltam, de... farkasként bárányba?! :) Úgy vagyok vele, hogy majd megjön az esze, és összejövünk - még kalandozik, de családalapításnál más szempontok vannak...
31/F
#4 Ez elég beteg. Tiniként még elmegy, de szerintem most már kezeltesd magad.
Én is voltam kb. 18-19 éves koromig egyik évfolyamtársam "zaklatója", mert szerelmes voltam belé, azóta ha visszagondolok vérciki 😀 De akkor tiniként azt reméltem, hogyha majd látja, hogy "küzdök érte", akkor lehet kapok egy esélyt tőle. Sajnos valószínűleg inkább ijesztő lehetett számára, de hát kölyök voltam még. Azért egy felnőtt ember már tudja használni az eszét, és elengedni valakit. Ha meg nem tud a korához méltóan viselkedni, akkor ott baj van.
#4 Lököd itt a farkasos dumát közben a fél város végigmegy az "álomnőn". :DD
Lehet másik farkaslányt kéne kiszemelned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!