Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nős családos férfi nézegeti a kolléganőjét munka közben, akkor ott már csak a nőn múlik mi lesz?
Hogy lesz e folytatása a dolognak..
Az ilyen nézegetés annak kifejezése a férfi részéről, hogy ő nyitott lenne többre is?
Vagy ezt akkor is csinálják férfiak, ha nem akarnak kokrétan semmit?
Voltam így, egy kollégám nagyon nyomult, ajánlatot is tett, biztos vagyok benne, hogy meg is tette volna, nem csak a szája volt nagy, de nem mentem bele, és azóta se bánom, hogy nem tettem meg.
Nos, a te esetedben nem tudom a ffi fél mennyire határozta el magát, lehet visszatáncolna, ha a nő azt mondaná, hogy "oké, akkor nápam este 8kor".
Legelteti rajtam a szemét meg szépeket mond, wow,azta...😅🌡️
Miből gondolod,hogy rajtad kívül nem csinálja ezt tíz nővel, amerre éppen jàr?! Jelenleg egy nőn van gyűrű,aki otthon főzi neki az ebédet,plusz beleteszi a csíkos alsóit a mosógépbe...és az nem te vagy, nem én, nem is Julika a folyosóról, akinek napi szinten dicséri a rucijàt!...🤣
Ha neked nem jön be, nem mindegy?
Engem több száz pasi bámul, dudálnak a kocsiból, kb az összes munkaadom beprobalkozott eddig, de nekem ez természetes. Nem akarok egyiktol se semmit, én választom ki, hogy kivel ismerkedem, a többin meg nevetek vagy nem is reagálok.
Ha nem tetszik neked, akkor mi a fenét foglalkozol vele? Tényleg unatkozhatsz vagy eletedben nagyon kevés pasi udvarolt eddig.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!