Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Nektek mennyire férne bele az, ha a férjetek vagy barátotok hasonlóan viszonyulna az egyik kolleganőjéhez mint az alábbi szituációban? (többi lent)
Az érdekelne hogy az alábbi dolgok engednek aggodalomra következtetni, vagy sem.
-Mindig bámulja amikor teheti, ha távol van ha közel
-Amikor vele beszél nagyon közel áll hozzá, sokszor belemászik az aurájába
-Amikor váltottak 1-2 szót utána mindig percekig mosolyog, pedig alapvetően egy komor ember
-Félre érthető megjegyzéseket tesz, van amikor huzzák egymás agyát
-Néha megérinti a derekát, vállát, karját...
-Feltünően kedves vele, segítőkész
Ezek lehetnek olyan dolgok amelyekbe az ember csak többet képzel bele holott csak szimpla udvariasságra alapszanak?
Ezt én is tiszteletlenségnek tartom.
Van olyan helyzet, amikor megtetszik más, vagy elismerjük, hogy jól néz ki-mert sok szép ember van, akinek zavarba tudunk jönni a közelében, szerintem ezzel semmi probléma nincs. Viszont a viselkedésünket, mivel emberek vagyunk, tudjuk kontrollálni-és szerintem egy párkapcsolat maga foglalja a kölcsönös tiszteletet.
Azzal nincs gond, ha csinosnak találja a kolléganőt, viszont tiszteletet tanusítson feléd, hogy nem viselkedik így.
Tetszik neki de annyi?
Bocs én férfiként azt mondom, hogy nincs olyan, hogy annyi…
Ha van egy párom, nem flörtölgetek másokkal… ez szerintem feléd egy brutális nagy tiszteletlenség… sajnálom, hogy ilyen kanod van… férfinak nem nevezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!