Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Nektek mennyire férne bele az, ha a férjetek vagy barátotok hasonlóan viszonyulna az egyik kolleganőjéhez mint az alábbi szituációban? (többi lent)
Az érdekelne hogy az alábbi dolgok engednek aggodalomra következtetni, vagy sem.
-Mindig bámulja amikor teheti, ha távol van ha közel
-Amikor vele beszél nagyon közel áll hozzá, sokszor belemászik az aurájába
-Amikor váltottak 1-2 szót utána mindig percekig mosolyog, pedig alapvetően egy komor ember
-Félre érthető megjegyzéseket tesz, van amikor huzzák egymás agyát
-Néha megérinti a derekát, vállát, karját...
-Feltünően kedves vele, segítőkész
Ezek lehetnek olyan dolgok amelyekbe az ember csak többet képzel bele holott csak szimpla udvariasságra alapszanak?
Már azzal "tettlegességig fajult", hogy más nő derekát fogdossa meg feltűnően kedves vele.
A férfi azokhoz a nőkhöz ér hozzá, aki tetszik neki.
Baráti társaságomban van olyan pasi, aki folyton igyekszik hozzám érni, és tudom, hogy tetszem neki (ő szingli).
A kulturáltabbja, akinek tetszem és foglalt, tehát van barátnője, megnéz, viszont ha mellette ülök sem nyúl hozzám egy ujjal sem, sőt, nem tesz kétértelmű megjegyzéseket, semmi. Érzem, hogy tetszem neki, de semmi közeledést nem mutat, sőt, ebből is látom, hogy tiszteletben tartja a barátnőjét, mert szereti.
Az meg hogy engem külsőleg vonzónak tart nem jelent semmit, szép nő vagyok, de ez nem elég ahhoz, hogy kelljek is nekik, vagy hogy tiszteletlenül viselkedjenek a párjukkal.
Pont azt akartam írni, mint 11, mindennel egyet értek. Előfordul, h tetszunk vkinek munkahelyen, de sose tapiztak, max érződött, de ennyi.
Az elég komoly, ha egy pasi egy másik nő derekát fogdozza, bocs, de ez elég kirívó egy munkahelyen, a derék érintés azért intimebb mint pl a felsokar megérintése, és még az sem odavaló, ha a szándéka olyan.. pasi nem szokta csak így másik nő derekát megérinteni lent, az már nem formális érintés.
Nem “csak” tetszik neki, hanem magad írtad h félreérthető megjegyzésekkel flörtöl, meg megérintgeti. Itt most csak magadat győzködöd, ha neked normális hat legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!